Naslovnica Biznis kutak Prva Let’s do eCommerce konferencija u Bosni i Hercegovini

Prva Let’s do eCommerce konferencija u Bosni i Hercegovini

Nije dovoljno samo biti u toku sa svjetskim trendovima u Ecommerce industriji – bitno je i naučiti kako ih primijeniti na vlastito poslovanje!
Na prvoj eCommerce konferenciji, koja se održava 15. i 16. marta u Hotelu Hills u Bosni i Hercegovini učestvovaće kompanije i organizacije koje su ključni igrači na tržištu, a od najboljih stručnjaka moći će se čuti kako se nositi sa trendovima eCommerca i digitalizacije. Inspirativne priče uspješnih poslovnih ljudi iz BiH, regije i šire govoriće o tome kako implementirati najnovije tehnološke inovacije u vlastito poslovanje.

“eComm” asocijacija u Bosni i Hercegovini je organizator konferencije uz podršku Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers. Ovo će biti prilika da se poslušaju priče uspješnih učesnika iz eCommerce industrije, sazna nešto više o tehnološkim rješenjima za online kupovinu, autentičnosti velikih brendova u eCommerce industriji, kao i finansijskom i regulatornom okviru eCommerce industrije.

Prvi dan planirano je upoznavanje govornika kroz program umrežavanja sa učesnicima konferencije. Drugi dan konferencijskog programa je posvećen predvanjima četiri međunarodna govornika i panel diskusijama koje će voditi preko 30 domaćih i regionalnih stručnjaka.

Raluca Bujoreanu, Product Lead iz kompanije Zalando, vodeće evropske online platforme za modu i stil života, podijelit će svoja jedinstvena iskustva sa publikom i pokazati kako se fokusirati na iskustvo kupca i povećati konverziju. Felipe Alves, COO kompanije Ananas, govorit će o tome kako Ananas oblikuje novu eru eCommerce industrije na Balkanu. Matjaž Robinšak, direktor istraživanja kompanije Valicon, predstavit će istraživanje eCommerce tržišta u Bosni i Hercegovini, dok će NLB Banka kao konferencijski partner podijeliti iskustva dobre prakse sa prisutnima, te svim učesnicima i učesnicama omogućiti besplatnu integraciju na eCommerce rješenje banke.

Ova konferencija biće prilika za razmjenu znanja, inspiraciju i povezivanja sa stručnjacima iz industrije i unapređenje e-trgovine u Bosni i Hercegovini.

Prethodni članakJavni poziv za zapošljavanje osoba sa invaliditetom
Naredni članakNadirin Zavrzlama Art studio