Naslovnica Stroga pozitiva Prilika za mlade: VISPAK INNOVATION CHALLANGE

Prilika za mlade: VISPAK INNOVATION CHALLANGE

Nakon uspješno organizovanog Vispak Innovation Challenge-a u oktobru 2018. godine, Vispak ponovo organizuje studentsko takmičenje, te nastavlja rad sa mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove.

Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha, ovog puta kompanija Vispak dd Visoko za vas ima novi izazov.

Cilj takmičenja je razviti poslovne vještine studenata na konkretnim izazovima jedne od vodeće domaćih kompanija kroz sjajnu priliku timskog rada, kreiranja i prezentiranja vlastitih inovacija i uspostave poslovnih kontakata sa menadžerima, tehnolozima i poslovnim ljudima iz drugih branši.
Snimite kratki kreativni video u trajanju od 1 minute o vašoj inovaciji!
Postavite video na YouTube kanal (public) te link pošaljite u prijavi na web stranici.

Ukoliko imate od 18 do 25 godina, te želite praktično iskustvo koje će biti značajna referenca u vašim karijerama, volite izazove i proaktivni ste onda je ovo takmičenje pravi izbor za vas. Sve što treba da okupite tim od 3 osobe, odaberete slučaj i ponudite koncept na izazove u smjeru inovativnog djelovanja. Naš tim stoji na usluzi za bilo koje upite.

NAPOMENA: U vašem timu može biti maksimalno jedan student/ica koji je već sudjelovao u finalima Innovation Challenge-a.

Novčane nagrade

1. mjesto: 1.500,00 KM
2. mjesto: 1.000,00 KM
3. mjesto: 500,00 KM


Rok za prijavu: 07.06.2021. godine (00:00h)
FINALE: 18.06.2021. godine.

Više informacija o samom izazovu, uputama za učešće te prijavnom obrascu potražite na linku: Vispak Innovation Challenge

Prethodni članakGrađani Sarajeva od uništenja spasili preko milion KM
Naredni članakŠKOLA FUDBALA “RESPEKT”: OVDJE SU DOBRODOŠLI SVI, BEZ IJEDNOG VIDA DISKRIMINACIJE