Naslovnica Biznis kutak Predstavi svoj biznis putem platforme Pravilider.ba

Predstavi svoj biznis putem platforme Pravilider.ba

MKF LIDER je pokrenuo besplatnu online platformu za male biznise PRAVI LIDER  (www.pravilider.ba) koja omogućava obrtnicima da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge, te da jednostavno u nekoliko koraka, potpuno besplatno kreiraju mini web stranicu za svoju firmu ili obrt.

Koji su to koraci koje trebate uraditi da predstavite Vaš biznis?

Mali privrednici mogu postati članovi platforme “Pravi lider” na vrlo jednostavan način, otići na stranicu www.pravilider.ba i kliknuti na PRIJAVA i ispuniti svoje generalije.

Članovi Pravog lidera imaju mogućnost nuditi svoje proizvode i usluge u rubrici PONUDE, pročitati korisne savjete u rubrici EDUKACIJE, te se besplatno educirati na webinarima vezanim za unaprjeđenje poslovanja. Za poljoprivredniketu je tu i AGRO-KUTAK s vrlo korisnim savjetima agronoma ali i drugim novostima iz svijeta poljoprivrede.

Predstavi svoj biznis u nekoliko koraka klikom>>> OVDJE

Trenutno na platformi Pravi lider možete pronaći veliki broj ponuda iz cijele BiH, a neki od biznisa koji su predstavili svoju ponudu su svakako EdoxBrvnare iz Ilijaša koja projektuje i gradi montažne objekte od drveta, Hrebalos.ba koji se bavi prodajom prirodne kozmetike,“Juta korpice” sa ponudom proizvoda od prirodnih materijala kao što su juta i pamuk, te rasadnik“UkrasniVrt” koji u ponudi ima veliki izbor sadnica, cvijeća i ukrasnih grmova, kao i odmaralište Ribnjak u Dejčićima na Bjelašnici. Zatim, BEHAR d.o.o., dobavljače inovativnih rješenja za zaštitu biljaka i suzbijanja štetočina, te Milkprocessing koji nudi kompletno rješenje za mliječnu industriju.

Posebnost platforme se ogleda i u POSLOVNOM IMENIKU. Ovim je osigurana dodatna, besplatna i otvorena promocija za korisnike kako bi bili vidljivi 24/7.

U sekciji PODRŠKA BIZNISU se nalaze savjeti za pokretanje biznisa, unaprjeđenje biznisa, ali i USPJEŠNE PRIČE malih privrednika.

Pozivamo vas da nam se pridružite na našoj platformi. Kontakt email: [email protected]ili BESPLATNA INFO LINIJA 080 022 336

POSTANI PRAVI LIDER!

Prethodni članakDa li je vaša kreativnost lavlja? YOUNG LIONS BiH vas poziva da pokažete šta znate!
Naredni članakSvjetski dan borbe protiv tuberkuloze 2023.