Naslovnica Stroga pozitiva Poziv Caritasa mladima na prijavu za plaćeno prvo radno iskustvo

Poziv Caritasa mladima na prijavu za plaćeno prvo radno iskustvo

Kroz EU projekt podrške zapošljavanju mladih Your Job, 27 mladih dobiti će priliku za sticanje prvog radnog iskustva. Prijave su otvorene do 31. maja 2023. god.

Caritas BiH je zajedno s partnerima i poslodavcima omogućio 27 radnih programa u 27 poduzeća za sufinanciranu pripravničku praksu u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Kroz prekogranični projekt Your Job omogućeno je mladim ljudima stjecanje prvog radnog iskustva kroz plaćeni pripravnički program. Poslodavci su iskazali interes za upošljavanje pripravnika i sukladno tome otvoren je javni poziv za mlade osobe.

Vrijeme trajanja pripravničkog programa je maksimalno 5 mjeseci, a projektom je predviđeno sufinanciranje u maksimalnom iznos od 480,00 EUR (ili protuvrijednost u BAM) mjesečno po pripravniku/pripravnici za bruto nadoknadu svih troškova pripravničkog angažmana.

Mladi do 35 godina se mogu prijaviti na link i kandidirati za željeno radno mjesto, a poslodavci će im omogućiti prvo radno iskustvo.

Prekogranični Your Job projekt kojeg financira Europska unija kao podrška zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području BiH i Crnoj Gori objavio je javni poziv mladima do 35 godina za plaćenu praksu u 27 poduzeća u BiH i CG.

Kakav odličan trenutak za proslaviti mjesec u kojem proslavljamo međunarodni dan rada!

Prijave su otvorene do 31. svibnja 2023. god., a način prijave, kao i sve dodatne informacije, moguće  je pronaći na sljedećem linku: Poziv Caritasa mladima

Evropska unija kroz IPA II Program prekogranične suradnje BiH – Crna Gora financira projekt „Your Job“ s oko 360,000 eura bespovratnih sredstava. Provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, s partnerima: Fondacija Mozaik i Udruženje za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“ iz Sarajeva (BiH), kao i s Caritasom Barske nadbiskupije i Biznis start centrom Bar (CG).

Prethodni članakBosna i Hercegovina dobila prvu nacionalnu sigurnosnu markicu u online trgovini
Naredni članakBihać postao dio Glovo mreže