Naslovnica Biznis kutak Otvorene prijave za dostavu investicijskih projekata za Sarajevo Business Forum

Otvorene prijave za dostavu investicijskih projekata za Sarajevo Business Forum

Sarajevo Business Forum (SBF) 2022, vodeća poslovno-investicijska konferencija Jugoistočne Evrope će se održati 11. i 12. maja u Sarajevu. U sklopu 11. SBF-a svi registrovani učesnici iz Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regiona Zapadnog Balkana, imaju mogućnost da prijave i predstave svoje projekte investitorima i poslovnim partnerima iz cijelog svijeta.

„U svrhu prijave projekta, na stranici SBF-a bit će postavljena aplikacija koju je potrebno popuniti na engleskom jeziku, a na osnovu podataka iz Biznis plana. Potrebno je priložiti i nekoliko reprezentativnih slika koje se odnose na predmetni projekat“, saopćili su organizatori SBF-a. U tu svrhu Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, kreirala je on-line platformu i putem linka: Sarajevo Business Forum svi zainteresovani mogu prijaviti svoje investicijske projekte i poslovne ideje, te kasnije zakazati sastanke s potencijalnim investitorima tokom Foruma.

Za 11. Sarajevo Business Forum mogu se nominirati projekti iz sljedećih oblasti: poljoprivreda, metalna, drvna i tekstilna industrija, turizam i uslužne djelatnosti, kao i IT industrija, digitalna ekonomija, energetika, infrastruktura, gradnja i nekretnine, obrazovanje, sport, kultura, finansije i druge.

Pojedinci ili kompanije prilikom prijave projekata trebaju obratiti pažnju da je vrijednost projekta iznad 100.000 Eura, da je projekt realan i izvodiv, a poželjno je da vlasnik projekta bude prisutan na SBF-u sa završenim Biznis planom, kako bi isti prezentovao potencijalnim investitorima.

Svi zainteresovani za prijavu projekta se mogu javiti na kontakt email [email protected] kako bi dobili detaljne upute za prijavu projekta. Krajnji rok za prijavu projekata je 11.4.2022. godine.

Prethodni članakODRŽAN 3. VALTER TRAIL-DAS IST VALTER
Naredni članakMKF Lider obilježava 20 godina uspješnog rada