Naslovnica Biznis kutak Nagrada za biznis lidere održivog razvoja u BiH za 2024. godinu

Nagrada za biznis lidere održivog razvoja u BiH za 2024. godinu

Ukoliko vaša kompanija posluje brineći za svoje uposlene, zajednicu i okruženje, možda ste upravo vi dobitnik ovogodišnje Nagrade!
Prijavite svoju kompaniju danas, usvojite znanje, budite pionir i inspirišite druge svojim održivim poslovanjem!

Ova Nagrada se organizuje u okviru programa “Okvir za realizaciju Ciljeva održivog razvoja kao temelj za održiv i inkluzivan rast u Bosni i Hercegovini” (SDG2BiH), koji finansira Vlada Švedske i implementira UNDP u partnerstvu sa UNICEF-om i UNWOMEN u BiH, uz koordinaciju Ureda rezidentne koordinatorice UN-a. Zvanični partner Nagrade je Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.

Ko se može prijaviti?

Nagrada je otvorena za sve kompanije iz privatnog sektora registrirane u Bosni i Hercegovini bez obzira na veličinu (mikro, male, srednje i velike). Dodjeljuje se kompanijama unutar kategorije (“Ljudi” i “Resursi & Okoliš”) i veličine (npr. male kompanije su u konkurenciji sa malim kompanijama).

Rok za prijavu

Prijave za Nagradu za biznis lidere održivog razvoja otvaraju se 1. januara 2024. i traju do 15. marta 2024. godine.

Kako se prijaviti?

Proces je zasnovan na jednostavnoj e-aplikaciji koja traje par minuta. Ukoliko zadovoljite prve kriterije na osnovu ove prijave, biti ćete kontaktirani za dodatne informacije o poslovanju vaše kompanije!

Više informacija i prijavni obrazac potražite na ovom linku.

Prethodni članakKreativci rezervišite svoje mjesto na CraftTime platformi
Naredni članak11. MS Community BiH konferencija: Otvoren poziv za prijavu govornika