Naslovnica Biznis kutak Kreativci rezervišite svoje mjesto na CraftTime platformi

Kreativci rezervišite svoje mjesto na CraftTime platformi

Craft Time je promotivni kutak/platforma za promociju i podršku handmade biznisima i hobijima.

Smatramo da svaki mali biznis/hobi iza sebe ima priču koja treba biti ispričana. Osmisliti ideju, pretočiti je u gotov proizvod, a zatim istrajati u tome je svojstveno velikim i jakim ljudima.

Craft Time je mjesto okupljanja malih biznisa/hobija, gdje će svaki mali biznis/hobi imati svoju posebnu podstranicu. Na podstranici će biti predstavljena njihova biznis priča, fotografije proizvoda, kontakt podaci i linkovi društvenih mreža. Podstranica nema karakter web shopa, već ima zadatak da na topao i kreativan način ispriča određenu biznis priču i usmjeri posjetitelja/kupca na kontakt podatke vlasnika malog biznisa/hobija.

Platforma starta od druge polovine januara 2024.godine i otvorit će pristup korisnicima uz određenu i pristupačnu mjesečnu naknadu. Korisnicima platforme na raspolaganju su članovi BeeZ tima koji imaju zadatak da, na njihov zahtjev, ažuriraju podatke na podstranici, mijenjaju sadržaj itd.

Također, na sedmičnom nivou, članovi BeeZ tima će svaki mali biznis/hobi na privlačan i kreativan način promovirati putem naših društvenih mreža.

Svaka podstranica ima jedinstven link koji će se moći jednostavno dijeliti putem društvenih mreža i tako učiniti podstranicu dostupnom široj publici. S vremenom, podstranice će biti vidljive i na Google pretragama što povećava šanse za veću vidljivost i dostupnost posjetiteljima. Također, u planu su i organizacije edukacija, praktičnih savjeta i pravne podrške za korisnike platforme, o čemu će slijediti dalje upute i obavještenja.

Planirana mjesečna naknada za korisnike platforme: 30KM/mjesec.

Prijave na LINKU.

Rezervišite već sada svoje mjesto za period januar/februar 2024. godine uplatom na račun:

Broj računa: 1340011130082668, ASA BANKA
Naziv primaoca: Udruženje građana ”Iris” Živinice

Adresa: Prvog marta 13, Živinice
Svrha doznake: učešće za podršku promociji malih biznisa

Radujemo se ovome zajedničkom poduhvatu i dobro nam došli dragi kreativci!

Sretno!

Prethodni članakTylol Hot kampanja: Neka svako jaknu ima
Naredni članakNagrada za biznis lidere održivog razvoja u BiH za 2024. godinu