Naslovnica Travel & Gastro Maya Sar i prijatelji donose veličanstvenu muzičku bajku u Tuzlu!

Maya Sar i prijatelji donose veličanstvenu muzičku bajku u Tuzlu!

Pozivamo vas da se pridružite Festivalu savremene žene koji će započeti veličanstvenim muzičkim događajem

Radio Kameleon i Festival savremene žene s ponosom vam predstavljaju nezaboravno večer uz koncert pod nazivom „Moj grad moja pjesma“.
Zvijezda večeri je Maya Sar, koja će svojim prepoznatljivim glasom ispuniti zrak ljubavlju, snagom i iskrenim emocijama. Uz nju, pozornicu će dijeliti i regionalne zvijezde a to su Vanna, Nermin Puškar, Frajle i mnogi drugi.

Ovaj koncert je poklon gradu Tuzli i svim njenim ljudima, ali i dragim gostima koji nas te večeri posjete. Zato nema potrebe za ulaznicama – dođite i iskusite muzičku čaroliju potpuno besplatno!

Očekuje vas ples, pjesma i slavlje ljubavi dok Festival savremene žene ponovno pretvara Tuzlu u epicentar ženskog uspjeha.

Pozovite svoje prijatelje, porodicu i sve koji dijele ljubav prema muzici. Označite datum, označite lokaciju i pripremite se za večer koja će zauvijek ostati urezana u vaša srca.

Vidimo se na Trgu slobode u Tuzli 08.juna.

O Festivalu savremene žene: Festival savremene žene donosi bogat program posvećen promovisanju uloge i dostignuća žena u društvu. Koncert Maye Sar i prijatelja predstavlja svečani početak ovog festivala, a organizatori pozivaju sve da se pridruže u slavlju i uživaju u izvanrednom muzičkom programu.

Svi zainteresirani mogu pratiti sve najnovije informacije o koncertu i Festivalu savremene žene na društvenim mrežama Radio Kameleona i službenoj stranici festivala www.fsz.ba.

IZVORkameleon.ba
Prethodni članakPrijavite se na specijalan događaj „ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND”
Naredni članakOslobodite se ‘telefonske-anksioznosti’ uz Nokia XR21: Ultra-izdržljiv pametni telefon dizajniran za životne avanture