Naslovnica Savjetnici 7 ponašanja muškarca koji govore da je veza s njim pravi izazov

7 ponašanja muškarca koji govore da je veza s njim pravi izazov

Danas ti otkrivam 7 ponašanja muškarca koja će ti pomoći da otvoriš oči i osvijestiš zašto se često osjećaš usamljeno i nezadovoljno u vezi. I stalno imaš osjećaj da ti nešto fali jer ne dobivaš od svog dragog ono što trebaš i želiš. I zašto se tako često i sve žešće svađate oko uvijek istih razloga. Iako je tvoj dragi isti od prvog dana, skroz te razumijem da to nisi mogla odmah vidjeti jer si bila zaljubljena. I voliš svog muškarca. Stalo ti je do njega, do vas dvoje, do vaše veze.

I zato je sasvim normalno da si tek nakon dosta nejasnoća u njegovom ponašanju, koje su te povrijedile kao ženu i razočarale, pomislila da tu nešto zaista ne štima. Koliko sam puta sebe nekada dovodila do ludila jer nisam znala i nisam vidjela koliko je sati s mojim dragim!


I zato provjeri da li i tebe neka od ovih ponašanja muškarca, kojih ni on sam nije svjestan često, izbijaju iz cipela.

1. Kaže ti da od muhe praviš slona

Koliko puta si od njega čula da je sve ok iako duboko u svom srcu osjećaš da nešto nije kako treba između vas dvoje. I kada mu kažeš da imate problem, on ti odgovara da je sve to samo u tvojoj glavi. I da je među vama sve u redu. Da on ne vidi nikakav problem.

I ne samo to, nego te još i krivi da stvaraš problem tamo gdje ga uopće nema i da se radi tebe i tvojeg prigovaranja osjeća loše.     

2. Jedno govori, drugo radi

Normalno je da se osjećaš nesigurno i da nemaš povjerenja, ako kaže jedno, radi drugo, a misli treće…

Npr. dogovorili se još prošli tjedan odlazak na vikend u toplice kako bi se posvetili jedno drugom. I iako je četvrtak, on o vašem vikendu ne govori ni riječi. Kao da niste ni pričali o tome. I ono što te posebno boli je tp da on čak ni ne doživljava koliko si razočarana radi toga.

Bojim se da tvoj dragi nije ni inače tu za tebe kada ti treba zagrljaj i podrška. I kad trebaš malo utjehe da opet kreneš naprijed. Je li to točno?

3. Igra se mačke i miša

Jedan dan te obožava, a drugi se povlači i mrzovoljan je. I sve češće je radije sam ili s prijateljima, nego s tobom.

A u spavaćoj sobi, kada mu odgovara ti prilazi i zapošinje seks, ali ne pokazuje emocije. A možda ti priča lijepe priče, ali te ne dodiruje, a kamo li da vodite ljubav? U svakom slučaju zaslužuješ puno više od ovog feelinga kao da odrađuješ nešto!

4. Povlači se

Vaše zajedničko provedeno vrijeme mu nije na listi prioriteta i imaš dojam da je tvoj muškarac u vezi s poslom, mobitelom ili s prijateljima, a ne s tobom. I kada mu kažeš da ti fali i da želiš da ste više vremena zajedno, on se još više povlači ili kaže da je umoran i da ne može sada pričati o tome.                                                                                                                    Da, znam da ti se onda probudi ubilački nagon i da si bijesna. I meni se to događalo kada sam bila na tvom mjestu.

I na njegove odgovore putem SMS-a čekaš dugo. Poruke su mu kratke i uvijek piše da nema vremena. A sam od sebe, ma nema šanse da ti pošalje poruku da vidi šta ima kod tebe i kako si tijekom dana.

5. Ne doživljava te

Kada mu govoriš što te muči, kako se osjećaš i što bi željela, ne dobivaš od njega nikakvu reakciju. Kao da pričaš sa zidom. I ono što te posebno izluđuje i vrijeđa je da te čak ni ne gleda u oči dok mu pokušavaš reći što ti je na srcu. Razumijem te, ako se osjećaš nekako jadno tada.

A često tvoj dragi koristi i riječ PREVIŠE kada si ti u pitanju. Kaže ti da si  previše osjetljiva, da previše dramiš… i da problema među vama nema. Da je sve samo u tvojoj glavi i da potražiš pomoć. Divan osjećaj, zar ne? Sjećam se kako je meni bilo nekada u takvim situacijama.

6. Krivi tebe za izazove u vašoj vezi

Smatra da samo tvoje ponašanje i tvoja narav kompliciraju vaš odnos.
I čak kada ti otvoriš svoje srce i preuzmeš dio odgovornosti za situaciju među vama, on ostaje pri svom da si isključivo ti krivac za probleme u vezi. Njegovo izbjegavanje odgovornosti često ide do krajnosti da npr. ne može preuzeti odgovornost ni za prekid veze koji želi. Pa prodaje fore tipa: “Zaslužuješ boljeg od mene,” s nadom da će žena donijeti odluku o prekidu veze i time skinuti s njega teret odgovornosti. Ma joj!

7. Zatvoren je emocionalno

Ne dijeli s tobom svoja razmišljanja ni svoje želje. Skriva što osjeća. I ne znaš što se događa s njim. Iako se trudiš i pitaš ga, nema jasnog odgovora. I toliko znaš biti usamljena radi toga da te srce boli. Ono, imaš dojam da si solo iako si u vezi i pitaš se ima li smisla dalje ovako…

***

Draga moja, ako si se prepoznala u ovom članku ne brini jer rješenje postoji da ti se tvoj dragi počne približavati i da ti daje pažnju opet.

U mom početnom online programu „Probudi njegov interes za tebe“ čekaju te puno puta isprobane, učinkovite i jednostavne smjernice s čime da prestaneš i što da počneš raditi kako bi se vas dvoje ponovno zbližili i povezali. Baš kao nekada!

Klikni na link odmah, poslušaj program, isprobaj što ti sugeriram i javi mi koje su se genijalne promjene počele događati kod tebe, kao i kod 400+ mojih dragih klijentica do sada.

A ja se već sada veselim jer znam što je moguće za tebe. Jer bila sam na tvom mjestu nekad i napravila sam točno onako kako sam opisala u fenomenalnom početnom programu „Probudi njegov interes za tebe.“ Tako da ne lutaš kao što sam lutala ja. Tebi je sve posloženo i samo kreni odmah.

Grlim…

Barbara

***

Barbara Grgurić je Love Coach za uspješne biznis žene, a njen rad možete pratiti na FB stranici Obnovi ljubav kao i web stranici www.obnoviljubav.com

IZVORBarbara Grgurić
Prethodni članakItalijanska banka “Banca Etica” investira milion eura u Mikrokreditnu fondaciju “LIDER”
Naredni članakPovodom 6. aprila, Dana grada: Besplatno pogledajte filmove o Sarajevu!