Naslovnica Stroga pozitiva Zimska književna čajanka sa Teta Pričalicom

Zimska književna čajanka sa Teta Pričalicom

Kulturno-sportski centar će u subotu, 18. februara, u 15 sati djecu obradovati Zimskom književnom čajankom sa Tetom Pričalicom!

Pozivamo male spisateljice i pisce da do 17. februara šalju svoje literarne radove na slobodnu temu u inbox fb stranice Tete Pričalice ili na mail [email protected].

Svi učesnici će pročitati svoje radove na Čajanci, a najbolja autorica ili autor će biti nagrađen paketićem iii…. Teta Pričalica i Čikopisac će kreirati AUDIOSLIKOVNICU po uzoru na pobjednički rad!

Pozivamo i sve mališane da se preruše u svoj najdraži književni lik, a najbolji kostim će biti također nagrađen! Svi zainteresovani za takmičenje se trebaju prijaviti na FB stanici Tete Pričalice ili na mail [email protected].

Osim takmičenja, na ovom događaju vas očekuje i zabavni program koji vam je pripremila Teta Pričalica.

Dođite da zajedno slavimo književnost! Za to imamo razloga svaki dan ali februar je ipak poseban jer se u tom mjesecu obilježavaju vrlo važni dani – Dan čitanja naglas (3.2.), Dan poklanjanja knjiga (14.2.), Dan maternjeg jezika (21.2.), rođendan W. Grimma (24.2.), Dan pričanja bajki (26.2.).

Radujemo vam se!

IZVORFB Teta Pričalica
Prethodni članakUloga hrabrosti u napuštanju toksičnih odnosa
Naredni članakLejla Motoruga: Živi…