Naslovnica Biznis kutak Zašto biti dio 10. Sarajevo Marketing Summita?

Zašto biti dio 10. Sarajevo Marketing Summita?

Sarajevo Marketing Summit je najveći godišnji događaj u BiH, koji već deset godina na jednom mjestu okuplja vodeće stručnjake iz poslovnog svijeta, marketinga i komunikacija. Sve ove godine primarni cilj konferencije je edukacija, prezentiranje inovacija i razvitak tržišta u skladu sa evropskim i svjetskim trendovima, kako bi se adekvatno ispratile promjene u ponašanju potrošača, primijenile nove tehnologije, postigli bolji rezultati…

U dva dana programa više od 20 marketinških stručnjaka predstavit će najnovije trendove, istraživanja i dobre prakse, pomoću kojih svaki biznis i marketing sektor može da unaprijedi svoje poslovanje, poveća prodaju i na učinkovit i precizan način komunicira sa svojom publikom.

Donosimo vam nekoliko razloga zašto je važno prisustvovati Sarajevo Marketing Summitu:

Inspirirajući govornici: Renomirani govornici i stručnjaci iz različitih sektora marketinga dijelit će svoje priče uspjeha, izazove s kojima su se suočavali i kako su ih prevladali. Njihove priče će vas motivirati i inspirirati.

Bogat program: Učesnici će naučit o najnovijim trendovima, strategijama i alatima koji će vam pomoći da unaprijedite svoj marketing i da budete korak ispred konkurencije. Pažljivo će biti prezentirane promjene u preferencijama, potrebama i ponašanju potrošača, što značajno utječe na tržište i industriju.

Jačanje poslovnih kontakata: Sarajevo Marketing Summit mjesto je susreta stručnjaka iz najjačih kompanije iz BiH i regiona. Bit će ovo prilika da upoznate kolege s različitih tržišta, razmijenite iskustva i stvorite kontakte koji vam mogu pomoći u budućim projektima.

Svoje mjesto već je rezerviralo više od 350 učesnika. Ne propustite priliku da budete dio ovog posebnog događaja. Pripremite se za buduće izazove i prilike u svijetu marketinga.

Registracija i kotizacija na www.marketing-summit.ba

Organizator konferencije je marketinška agencija Altermedia.

Projekat podržali:

Prethodni članakU nedjelju kreće put Himalaja: Naida Avdić usponom na Ama Dablam želi pokazati svim djevojčicama da mogu ostvariti šta god požele
Naredni članakBIKE KIDS FESTIVAL u nedjelju 15. oktobra