Naslovnica Istaknuto VivaBiH Fest 04. i 05. novembra u Sarajevu

VivaBiH Fest 04. i 05. novembra u Sarajevu

Ovogodišnji VivaBiH Fest će se održati 4. i 5. novembra u Hotelu Holiday u Sarajevu, pod sloganom “Reci DA veganstvu“.

Festival organizujemo za sve naše sugrađane i sugrađanke, kao i za sve zainterosovane ljude u Bosni i Hercegovini i regionu.

Festival je namijenjeni svima, bez obzira na godine ili prehranu. Da li ste vegani ili u prelasku na veganstvo, ili samo želite biti informisani o ovom načinu života. Bez obzira na razlog, radujemo se vašem dolasku.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI NA FESTIVALU?

Kao i prošle godine očekuju vas sjajne edukacije, radionice i panel diskusije, izlagači veganske hrane i muzičko-zabavni program, a ulaz će kao i prošle godine biti BESPLATAN.

Imati ćete priliku da se upoznate sa različitim aspektima i temama veganstva.

Naše edukacije i panel diskusije će obrađivati teme etike, zdravlja i zaštite okoliša, a u njima učestvuju lokalni i regionalni aktivisti i aktivistkinje za prava životinja i promoteri veganskog načina života.

Također, bit će i izložbeni štandovi gdje će se nalaziti brošure sa mnoštvo informacija o veganstvu, uticaju životinjskih proizvoda na naše zdravlje i okoliš, kao i prodajni štandovi gdje ćete moći da kupite knjige od naših predavača, kao majice, bedževe i stikere od našeg udruženja i time podržati naš rad. 

Pored edukativnog dijela, imat ćete priliku zaplesati i uz naš muzički program, ali i uživati u sjajnim izvedbama plesnih izvođača.

Želimo vas napomenuti da pripremite prazne stomake, jer će se mnogi lokalni biljni i veganski restorani i prodavači okupiti kako bi svima poslužili zdravu i ukusnu vegansku hranu.

Za više informacija o festivalu, pratite i zvanične stranice VivaBiH Festa na Facebooku i Instagramu, kao i web-stranicu.

Još jednom, pozivamo vas sve da nam se pridružite na aktivnostima drugog VivaBiH Festa.

Vidimo se 4. i 5. novembra u Hotelu Holiday Sarajevo!

Upoznajte se sa zdravijim, suosjećajnijim i održivijim načinom života kroz naš dvodnevni festival i reci DA veganstvu!

Prethodni članakGRAD BOSANSKA KRUPA PROGLAŠEN JEDNOM OD TOP 100 PRIČA U SVIJETU
Naredni članakKonferencija Pouzdanost 22. novembra u Sarajevu