Naslovnica Preporučujemo Vikend seminar “Podijeli svoju priču” 14. i 15. aprila u Sarajevu

Vikend seminar “Podijeli svoju priču” 14. i 15. aprila u Sarajevu

Seminar „Podijeli svoju priču“ je namijenjen svima koji imaju strast prema novim, digitalnim medijima i traže inspiraciju  ili pak osnovna znanja. Seminar će obuhvatiti različite aspkete od „Storytellinga“, odnosno pričanja priče, preko osnova korištenja kamere, osvjetljenja, zvuka i editovanja, a sve to kroz osnove teorije i praktičan rad.

Organizator seminara je kmpTV.media, a predavač je Stefan Haselgruber svestrani snimatelj i video producent iz Beča, o kojem možete više saznati na njegovom sajtu: www.sofilm.at

Seminar će se održati 14. i 15. aprila 2023. od 10 do 19 sati. Seminar je besplatan, a organizator rado prihvata finansijski doprinos kako bi pokrili troškove.

Broj učesnika je ograničen, stoga se što prije prijavite putem e-maila: [email protected] Nakon prijema prijave, učesnici će dobiti sve daljnje informacije.

Organizacija kmpTV, provodi filmske projekte u regiji od 2009. godine i podržava medijske projekte drugih organizacija. Nakon seminara, rado ćemo vam biti na raspolaganju  da vaše konkretne ideje zajedno pretvorimo u djelo. Ako imate ideju za svoj projekat, rado ćemo vam pomoći u praktičnoj realizaciji.

Radujemo se vašim prijavama i novim pričama koje ćemo zajedno ispričati!

Prethodni članakŠest bh. destinacija kreću u proces apliciranja za TOP 100 najboljih destinacija u svijetu
Naredni članakPredstavljamo govornike konferencije Brzorastuće kompanije u BiH – Kako skalirati biznis?