Naslovnica Preporučujemo VII Sarajevski dani psihologije 29. i 30. aprila

VII Sarajevski dani psihologije 29. i 30. aprila

Filozofski fakultet Univerziteta u Sarajevu će od 29. 04. do 30. 04. 2022. godine biti domaćin naučno-stručnog skupa VII SARAJEVSKI DANI PSIHOLOGIJE, koji će ovaj put biti realiziran online.

Organizatori skupa su Odsjek za psihologiju i Centar za psihološka istraživanja, edukaciju i savjetovanje u okviru Centra za naučnoistraživački rad i stručne aktivnosti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (NIRSA).

Naučno-stručni skup će biti prilika za okupljanje velikog broja znanstvenika i stručnjaka iz prakse, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz inostranstva. Programom su predviđena usmena saopštenja, poster sekcije, simpozijumi, okrugli sto, radionice.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će na VII sarajevskim danima psihologije biti održana i plenarna predavanja međunarodno priznatih stručnjaka:

Ljubav ili TriP:  integrativni model ljubavi.

Dr. Tatjana Stefanović-Stanojević, redovna  profesorica na Filozofskom fakultetu u Nišu, Departman za psihologiju

Šta nam bihejvioralno ekološka analiza može reći o evoluciji psihopatije?

Dr. Janko Međedović, viši naučni saradnik Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja Beograd i docent na Fakultetu za medije i komunikacije Beograd, Srbija

VII SARAJEVSKI DANI PSIHOLOGIJE se održavaju online.

Za glavni dio Programa koristit ćemo se linkom koji možete preuzeti u nastavku:

VII Sarajevski dani psihologije – zoom link

Meeting ID: 892 0764 6280

Passcode: 382635

Napomena: Link je validan za oba dana trajanja Skupa i uključuje pristup SVEČANOM OTVARANJU SKUPA, PLENARNIM PREDAVANJIMA I SVIM SESIJAMA.

Za pristup dijelu Programa koji obuhvata studentske sesije (u organizaciji UDRUŽENJA STUDENATA PSIHOLOGIJE “SINAPSA”) koristit ćemo se sljedećim linkom: Studentske sesije

Meeting ID: 810 0728 8534

Passcode: 090614

Prethodni članakFilantropsko veče Fondacije tuzlanske zajednice
Naredni članakGarden of Youth 8. maja u Sarajevu