Naslovnica Preporučujemo Ulaznice u pretprodaji za Horrorwood zabavu rasprodane!

Ulaznice u pretprodaji za Horrorwood zabavu rasprodane!

Early bird ulaznice za Welcome to Horrorwood, najbolji Halloween party koji će se održati 29. oktobra u kinu Bosna u Sarajevu su rasprodane. No, mjesta za sve osobe željne dobre zabave još uvijek ima, i standardne ulaznice mogu se kupiti na kupikartu.ba.

Ovo je prilika da bar jednu noć budete omiljeni lik iz kultnih horor filmova, no i ostali holivudski žanrovi su dobrodošli. Prepoznatljiva lica funk i hip hop muzičke scene – DJ Mahir Beathouse i DJ Kazumi će se pobrinuti za dobro raspoloženje, a za one koji na najkreativniji način probude duh starog Hollywooda spreman je Oscar, te druge nagrade za najbolje individualne i grupne kostime.

Razloga za dolazak na Horrorwood party ima dosta, no najvažniji je humanitarni aspekt ove zabave. Naime, sredstva prikupljena prodajom ulaznica namijenjena su za realizaciju humanitarnog projekta “Probudi IT duh” u okviru kojeg će se educirati 30 dječaka i djevojčica iz porodica slabijeg materijalnog stanja.

Znajući da ne možemo promijeniti svijet, ali da je nekad i naše malo dovoljno da nečiji svijet učinimo ljepšim, pozivamo vas da pripremite svoje najluđe Horrorwood izdanje i dođete na najluđu zabavu.

Prethodni članakLejla Motoruga: GLUMCI
Naredni članakJavni poziv za učešće u Programu podrške poduzetništvu na području Kantona Sarajevo