Naslovnica Biznis kutak Udruženje poslovnih žena u BiH najavilo Dane poduzetništva žena 2021.

Udruženje poslovnih žena u BiH najavilo Dane poduzetništva žena 2021.

Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini uz podršku i sponzorstvo Evropske banke za obnovu i razvoju (EBRD) te u partnerstvu sa Mrežnim poslovnim inkubatorom Rogaška Slatina - Slovenija, udruženjem “Business Woman of BiH” iz Beča i Klubom za podršku poduzetništva žena iz Kiseljaka organizuje Dane poduzetništva žena 2021.

Sadržaji koji će pratiti Dane uz zanimljive i korisne panel diskusije i radionice, ticat će se savjeta i načina očuvanja mentalnog zdravlja, tehnika kako bi što lakše održali balans u privatnom i poslovnom životu, načina upravljanja vremenom i energijom, važnosti autentičnosti za poslovanje, pozitivnih priča koje će nam pomoći pri inspiraciji i motivaciji…

Gošće će biti i ambasadorice u BiH koje će sa nama podijeliti svoje stavove o tome kako  poduzetnice redefinišu budućnost.

U okviru Dana poduzetništva žena će biti održana i Balkanska konferencija poduzetništva na kojoj će učesnice razmijeniti iskustva, “borbe” i pobjede u protekloj godini te, te istaći koje su to lekcije koje će nam koristiti u budućnosti. 

Ovogodišnji Dani jesu online, ali četvrti dan je rezervisan za jednodnevni izlet i druženje u Blagaju i Mostaru.

Pandemija je svima izmijenila živote, a osim naziva online dani, ovogidišnje Dane možmo još nazvati i pozitivnim danima. Svima su nam važni lijepi i uspješni ishodi, nakon mnogih borbi. Neke borbe još uvijek traju, no svi zajedno ćemo se potruditi da baš tokom ovih, sadržajnih Dana poduzetništva žena, uspijemo da ih savladamo i nazovemo prošlim borbama.  

Na sljedećem linku možete pregledati sadržaj i raspored te odabrati Vama najzanimljivije teme i govornice/ke: Agenda Dana poduzetništva žena 2021.

Online sesije bit će praćene live prenosom na Facebook stranici: Udruženje poslovnih žena u BiH.

Pridrižite nam se i budite dijelom Dana poduzetništva žena od 18.-21. maja 2021. godine.

Prethodni članakPredloži i razvij inovativna digitalna rješenja – Balkathon
Naredni članakEU4AGRI: Za razvoj ruralne tržišne infrastrukture skoro 2 mil KM