Naslovnica Preporučujemo U Importanne centru u Sarajevu otvorena prva Upim prodavnica sa italijanskim potpisom...

U Importanne centru u Sarajevu otvorena prva Upim prodavnica sa italijanskim potpisom za cijelu porodicu

U Importanne Centru, u Sarajevu, otvorena je prva UPIM prodavnica u Bosni i Hercegovini koja nudi trendy odjeću s italijanskim potpisom. Uz predstavljanje aktualne kolekcije za 2022 godinu upriličena je i super zabava za djecu i zvanice.

„Veoma smo sretni zbog otvaranja naše prve Upim prodavnice u Sarajevu, a već možemo najaviti da će biti i novih otvaranja. Upim je brend koji ima dugu historiju i uspjeh u radu, a praćenje trendova i pristupačne cijene su prepoznate od strane kupaca. Cilj nam je da prodavnica bude mjesto gdje se kupac može osjećati opušteno, ugodno, te pronaći uslugu i proizvode koji mogu zadovoljiti njegove svakodnevne potrebe.“ rekao je Alem Husejnović, marketing menadžer firme Tiffany d.o.o. koja je franšizni predstavnik brenda Upim u Sarajevu.

Upim je osnovan 1928. godine u Veroni, brend je praktičan, pristupačan i namijenjen konkretnim potrebama porodice. Upim je dio grupacije koja broji više od 1200 prodavnica u svijetu, od toga je više od 500 Upim prodavnica koje su bliske ljudima kroz svakodnevni život. Pažnja prema trendovima i svakodnevnici, osluškivanje konkretnih potreba porodice kao i pojedinaca, čine Upim omiljenim za inspiraciju i redovnu kupovinu. Upim nudi asortiman za muškarce i žene, uz odjel sa dodatnim veličinama, te donji veš i pidžame. Dječiju modu možete pronaći uz brend Blukids koji nudi kolekcije za bebe (0-36 mjeseci), djecu (2-8 godina) i juniore (9-15 godina), koje se mogu istaknuti sa korištenjem prirodnih vlakana.

Za mnoge odjevne predmete i donji veš Upim koristi biopamuk koji je uzgajan bez upotrebe sintetičkih poljoprivrednih kemikalija. Certificiran je od strane Oeko-Texa kako bi se osiguralo da se u odjeći ne koriste hemikalije. Kompanija je dio Inicijative za bolji pamuk – Better Cotton Initiative.

Pogledajte dio atmosfere sa zabave za djecu i otvaranja nove Upim prodavnice u Importanne centru. Pratite Facebook i Instagram profile, a uskoro i kupujte iz udobnosti doma na online shopu italianbrands.ba.

Prethodni članakPokrenuta prva bh. platforma za kupovinu i prodaju fotografija “Foto Baza”
Naredni članakSva djeca zaslužuju čistu odjeću – nova kampanja Henkela za SOS Dječija sela u BiH