Naslovnica Stroga pozitiva Tvoja eko akcija povodom dana planete Zemlje

Tvoja eko akcija povodom dana planete Zemlje

Biona je pokrenula darivanje i Eko izazov!

Pozivamo vas da zajedno pokažemo kako pravimo pozitivne promjene za našu planetu!
Kao i prošle godine, otvaramo takmičenje na našim društvenim mrežama s ciljem promovisanja pozitivnih navika koje utiču na našu planet Zemlju ?
Objavi (javno) na svoj profil foto/video uredak koji pokazuje tvoju pozitivnu naviku/navike kojima doprinosiš zdravijoj, boljoj i ljepšoj planeti Zemlji. To može biti akcija čišćenja, sadnja drveća, reciklaža, upcycling, veganstvo, aktivizam i slično.
Bitno je da nas taguješ ili na Facebooku ili na Instagramu koristeći u opisu posta obavezne hashtegove: #danplanetezemljexbiona #foodforlove #pozitivnenavike
Nagradit ćemo dva najkreativnija videa ili fotografije sa Biona poklon paketima u iznosu od po 50KM (jedan na Facebooku i jedan na Instagramu).
Eliminatorno pravilo: fotografije i videa trebaju da budu kreirana i objavljene u period od 22.4.2022. do 30.4.2022. kada ćemo izvući dva pobjednika/ce ovog takmičenja tj. Eko akcije , što znači da vas pozivamo sve da se angažujete kako bismo povodom ovogodišnjeg dana planete Zemlje napravili što više aktivnosti koje zaista pomažu i podstiču druge na pozitivne promjene.

Prethodni članakLejla Motoruga: Oštro staklo
Naredni članakPoučna priča: Stavi i meni lanac