Naslovnica Preporučujemo Tako ljubičast i tako popravljiv: predstavljamo novu Nokia Shadow s 5G

Tako ljubičast i tako popravljiv: predstavljamo novu Nokia Shadow s 5G

HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje potpuno novi telefon koji možete sami popraviti, Nokia Shadow u ljubičastoj boji.

Ako vam je ikada ispao telefon, znate kako je živjeti s napuklim ekranom. Nokia Shadow napravljena je s mogućnošću popravke QuickFix tako da možete sami zamijeniti napuknute zaslone, savijene priključke za punjenje i stare baterije. U suradnji s kompanijom iFixit, Nokia Shadow može se popraviti pomoću praktičnih vodiča za popravak korak po korak i pristupačnih zamjenskih dijelova.

Dolazi u boji godine – 2023 Colour of the Year – Digital Lavender – Digitalna lavanda, proglašena od strane globalnih stručnjaka za trendove WSGN. Nokia Shadow naš je prvi popravljivi pametni telefon s 5G mrežom, tako da možete snimati, dijeliti, kupovati, streamati, sve u svom stilu i tempu. Osim toga, izrađen je od 65% recikliranog stražnjeg poklopca i upakovan u mješovitu ambalažu s FSC® certifikatom.

Lars Silberbauer, direktor marketinga HMD Global, doma Nokia telefona,  poručuje: “Sa sigurnošću  možemo reći da će So Purple ove godine doživjeti svoj veliki trenutak. Ne samo da Nokia Shadow izgleda sjajno, već predstavlja i nastavak našeg puta mogućnosti popravki koji je sada temeljni dio načina na koji dizajniramo pametne telefone.”

Kyle Wiens, CEO, iFixit: “Oduševljen sam činjenicom da naše partnerstvo s HMD Global preusmjerava plimu u korist samopopravljanja. Ne radi se samo o lakoj nabavci dijelova; radi se o širenju etike „uradi sam“ među potrošačima i signaliziranju da je doba samouslužnih popravki zaista pred nama.”

Tako brzo

Dobijte odgovore. Podijelite fotografije. Pretražujte, kupujte, radite i igrajte se – šta god za vas značilo biti online, 5G povezanost koju pokreće Qualcomm®Snapdragon™ 480+ 5G mobilna platforma, brzo vas vodi gdje želite. Uz to, s puno memorije, prostora za pohranu i pametnom pozadinskom optimizacijom, možete bez problema prelaziti s jedne aplikacije na drugu.

Tako jasno

Kamera od 50 MP radi s nekim od naših najpametnijih AI alata za snimanje jasnih fotografija, čak i u otežanim uvjetima. Portretni način rada vašu tačku fokusa drži u središte pozornosti, dok noćni režim pomaže pri kvalitetnim snimkama nakon mraka, a sve se to može vidjeti na HD+ zaslonu od 6,56 inča. Uz OZO 3D audio snimanje, vaši videozapisi zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

Toliko baterije

S nevjerojatnim trodnevnim trajanjem baterije, vaša baterija Nokia Shadow zadržat će 80% svog izvornog kapaciteta nakon 800 ciklusa punjenja – to je otprilike četiri godine punjenja.

Tako izdržljiv i siguran

Kao i svi naši Nokia telefoni, Nokia Shadow napravljen je da traje i rigorozno je testiran na izdržljivost na svakodnevne udarce. Također ostaje ažuran, s 3 godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i 2 godine OS nadogradnji.

Uz Android™ 13 imate veću kontrolu nad informacijama, kojim aplikacijama imate pristup, a kojim ne, uključujući određene fotografije, videozapise i historiju međuspremnika. Pritom, do 3 godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja, nećete brinuti o “zastarjeloj zaštiti”.

Cijena i dostupnost

Nokia Shadow telefon u ljubičastoj boji bit će dostupan u BiH, u verziji 6/128Gb od 8. mjeseca, po cijeni 499 BAM. 

Više informacija: [email protected] 

  • HMD Global Oy (“HMD”), sa sjedištem u Espoou, Finska, dom je Nokia telefona. Misija HMD-a je pružanje pristupačne povezanosti svima. HMD dizajnira i plasira na tržište niz različitih pametnih i funkcionalnih telefona, i širi svoj portfolij inovativnih usluga. Uz kontinuiranu posvećenost sveobuhvatnoj sigurnosti, izdržljivosti, pouzdanosti i kvaliteti, HMD je ponosni ekskluzivni korisnik licence Nokia brenda za telefone i tablete. Za više informacija, posjetite www.hmdglobal.com.

Nokia je registrovani zaštitni znak Nokia Corporation. Sve navedene specifikacije, karakteristike i ostale informacije o proizvodu podložne su promjenama bez prethodne najave. Moguće su varijacije u ponudi. Provjerite lokalnu dostupnost. Google i Android su zaštitni znak Google LLC.

Prethodni članak100 najvećih u BiH i regionu: Ove godine fokus je na zelenoj budućnosti
Naredni članakFestival očeva 01. jula na Vilsonovom šetalištu