Naslovnica Preporučujemo Stiže drugi Evona Innovation Hack: prijavi se i možda baš ti osvojiš...

Stiže drugi Evona Innovation Hack: prijavi se i možda baš ti osvojiš nagradu u iznosu od 3000 KM!

Pred nama je drugo i još bolje izdanje Evona hakatona, jedinstvena prilika za sve koji žele u roku od 48 sati sa svojim timom kreirati inovativno softversko rješenje i tako odgovoriti na postavljeni izazov!

Cilj «hakiranja» u ograničenom vremenu od 48 sati je kroz atmosferu druženja pronaći nova rješenja koristeći moderne tehnologije, kao i razmjena znanja među svim sudionicima. Nakon 48 sati slijedi predstavljanje rješenja gdje svi “hakatonci” imaju po 5 minuta za prezentaciju svoje demo aplikacije ali i priliku uvjeriti žiri da je njihov tim najbolji!

“Prošlogodišnje iskustvo, ne samo s pobjednicima, već sa svim sudionicima je neprocjenjivo i značajno za naš daljnji razvojni proces. Rješenja pobjedničkih timova u kombinaciji s dobrim prezentacijama i nekoliko odličnih i originalnih dodatnih funkcionalnosti na najbolji način su odgovorili na zadanu prošlogodišnju temu” – prenose iz Evone. Tema drugog Evona Innovation Hack-a je gamifikacija podataka, a detalji će biti poznati uoči samog natjecanja. Sudionicima će biti pripremljena sva dokumentacija i osigurana mentorska podrška! Zašto baš Evona Innovation Hack?

“Evona ima kapacitete i potrebne resurse koji mladim ljudima omogućavaju da u potpunosti iskoriste svoju tehnološku kreativnost – u tom procesu učimo jedni od drugih i razvijamo se zajedno. Imamo želju po drugi puta okupiti najbolje studente ali i sve IT entuzijaste na jednom mjestu, dobro se zabaviti te pritom naučiti nešto novo. Želimo da Evona Innovation Hack preraste u tradiciju, a s obzirom na prošlogodišnji uspjeh uvjereni smo da idemo u pravom smjeru i da stvaramo nešto pozitivno za IT scenu, ali i širu zajednicu” – s puno entuzijazma nam poručuju organizatori.

3 razloga za sudjelovanje

1. Najbolji tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 3000 KM

2. Tri MVP-a (najbolja pojedinca) će imati priliku za posao i/ili plaćenu praksu

3. Iskustvo, zabava i izazov Prijave otvorene još par dana Prijaviti se mogu studenti, inovativni pojedinci i timovi. Imaš dobre ideje, voliš izazov i dobru zabavu? Želiš osvojiti nagradu u iznosu od 3000 KM ili dobiti priliku za početak karijere u Evoni? Traži se 20 najboljih IT entuzijasta i talentiranih kreativaca koji će biti podijeljeni u 4 tima.

Bilo da si developer, grafički dizajner, projekt menadžer ili se baviš bazama podataka – prijavi se! Prijava može biti timska ili individualna. Odabir tehničkih detalja i tehnologija za implementaciju ovisi o dogovoru unutar timova.

Prijave se zaprimaju do 13. listopada do ponoći putem on-line forme na službenoj stranici gdje možete pronaći više detalja o samom događaju. Budite hrabri, otvoreni i iskreni, jer vas očekuje puno zabave i mogućnosti za učenje!

IZVORMreža mira
Prethodni članakJačanje turizma Projektom „Nature for Recovery“ Skakavac se pozicionira na karti zelenih destinacija u Evropi
Naredni članakAda Vuk: Mojih 1000 dana