Naslovnica Biznis kutak STARTUP STUDIO & LONAC.PRO: Prijavi se za radionicu za preduzetnike i preduzetnice

STARTUP STUDIO & LONAC.PRO: Prijavi se za radionicu za preduzetnike i preduzetnice

Vjerujemo da, uz pravu podršku mladi mogu postići dobre i odgovorne poslovne rezultate. Zato smo pokrenuli Startup studio i stvorili sigurno okruženje koje ima sve što je potrebno za poslovni i poduzetnički razvoj mladih.

Zajedno sa lonac.pro zajednicom, kolektivnim planiranjem i djelovanjem kroz zajednicu možemo stvoriti novu društveno-ekonomsku vrijednost i brojne nove prilike za profesionalni uspjeh mladih. U zajednici okupljamo desetine hiljada ljudi sa idejama, znanjem, iskustvom, novcem, poznanstvima, kontaktima, rješenjima, prilikama i pozitivnim stavovima.

Upravo zato te pozivamo na offline radionicu, namijenjenu biznisima, na kojoj ćemo ti predstaviti koje sve prilike nudi Startup studio, kako ti lonac zajednica može pomoći u razvoju biznisa, a biće i prilike za networking između učesnika i panelista.

Offline dio događaja će početi u 17h sa upoznavanjem i prilikom za networking, a zatim ćemo od 17:30h početi sa panelima. Za one koji su spriječeni da nam se pridruže uživo, biće obezbijeđen i live prenos panela na linku: ZOOM LINK.

Startup studio i lonac zajednica podržavaju preduzetnike i preduzetnice, stvaraju uspješne priče i kreiraju nove prilike. Zato je ovaj događaj sjajna prilika da pronađeš ono što ti treba i upoznaš sjajne ljude!

IZVORlonac.pro
Prethodni članakPOP UP sajam “Passion for Creation” u Sarajevo City Centru
Naredni članakPutopis kroz Italiju: CASTEL SAN VINCENZO