Naslovnica Preporučujemo Sedmi OREA Art Market 12.11. u Domu mladih Skenderija

Sedmi OREA Art Market 12.11. u Domu mladih Skenderija

OREA Art Market i ove godine donosi unikatnu ponudu i mnogo zabave!  Sedmo po redu izdanje OREA Art Marketa održat će se 12.11.2023. u Domu Mladih u Sarajevu. Ovaj jedinstveni prodajni sajam rukotvorina namijenjen je svim generacijama i već tradicionalno okuplja kreativce iz BiH, a ovog puta i Hrvatske.

Fantastična i bogata ponuda ručno rađenih proizvoda – od odjeće, obuće i torbi preko nakita i modnih dodataka, do dječijih igračaka, ukusna gastro ponuda hrane i pića, muzički i kulturni program, nagradne igre, te dječiji kutak za najmlađe posjetioce garantuje odličnu zabavu i najbolji događaj u gradu – bez obzira na vašu dob te da li dolazite sami, u paru, s porodicom ili prijateljima.

Osim dobre zabave, Art Market ima i društveno-odgovornu dimenziju, što je samo razlog više da nas posjetite. Sav prihod od ulaznica, kao i dio od prodaje rukotvorina, bit će doniran za potrebe rada Roditeljske kuće udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

U prethodnih šest Art Marketa uživalo je skoro 20.000 posjetilaca, a nadamo se da ćemo ovog puta ponovo oboriti rekord posjećenosti. Odmah u vašim kalendarima ubilježite 12.11.!

Svima koji ste zaboravili atmosferu s Art Marketa preporučujemo da se podsjetite kako nam je lijepo i zabavno bilo na prošlogodišnjem ljetnom Art Marketu.

Prethodni članakBesplatno predavanje: RODITELJI U SPORTU
Naredni članakPink is the new black: Nova colour-changing Trendovska kolekcija by essence