Naslovnica Stroga pozitiva SARAJEVO LOADING FESTIVAL: 30 najvećih regionalnih influensera u Sarajevu

SARAJEVO LOADING FESTIVAL: 30 najvećih regionalnih influensera u Sarajevu

Sarajevo će 28. oktobra biti centar gaming svijeta, kada će u Dvorani Goran Čengić otvoriti svoja vrata za najveći gaming event u regionu – Sarajevo Loading Festival.
Ovaj događaj će okupiti ljubitelje gaminga iz cijele regije, a atmosferu će dodatno zagrijati prisustvo nekih od najvećih imena regionalne gaming scene. Na čelu naše ambasadorske ekipe nalaze se trojica vodećih gaming majstora: Namik Nuni Đulić, Marko KOFS i Viktor BloodMaster. No, oni nisu jedini influenseri koji će obilježiti ovu posebnu priliku.

Sarajevo Loading Festival s ponosom najavljuje da će njegovu čar dodatno upotpuniti i Barbi Afrika, Bogdan (Serbian) Lalović te Gallasandala. A to nije sve! Uživajte i u prisustvu fantastičnih Vanimy, Ćofi i Vicostein koji će se pridružiti ovom gaming
spektaklu. Također, ovogodišnji festival će obilježiti šesta sezona Business gaming lige.
Fokusirat ćemo se na temu umjetne inteligencije, predstavljajući AI ambasadora, novu figuru u digitalnom svijetu koja koristi AI tehnologiju za kreiranje sadržaja. Za sve vas koji želite osigurati svoje mjesto na ovom nezaboravnom događaju, karte su
dostupne za kupovinu na kupikartu.ba. U ponudi su regularne i VIP karte, koje nude i niz dodatnih pogodnosti.


Ukoliko ne stignete obezbijediti kartu online, ne brinite! Karte će biti dostupne i na samom ulazu dvorane na dan festivala. Za sve fanove naših ambasadora i popularnih igara, imamo sjajne vijesti! Uskoro kreće predprodaja ekskluzivnog merchandisea na našem web shopu loadingfest.ba. Obezbijedite sebi originalni merch svojih omiljenih ambasadora i najdražih igrica. Ponosni smo što i ove godine surađujemo sa Pomozi.ba gdje 10% od prodanih karata ide u fond za liječenje. Pored toga, svi članovi “Porodice Tri Plus” ostvaruju popust od20% pri kupovini karata.


Za više informacija, posjetite našu web stranicu loadingfest.ba, ili nas pronađite na Facebook i Instagram profilu “Loading festival”. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na [email protected]. Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu i stvarajmo zajedno nezaboravne gaming trenutke!

Prethodni članakSelo Lukomir dobilo titulu Najljepše selo u Bosni i Hercegovini
Naredni članakObjavljen Poziv za podršku lokalnim partnerstvima za zapošljavanje