Naslovnica Preporučujemo Sarajevo Loading Fest ‘23: Ne propustite gaming događaj godine

Sarajevo Loading Fest ‘23: Ne propustite gaming događaj godine

Esports fanovi, spremite se za trenutke prepune uzbuđenja i avanture! Nešto manje od dva mjeseca nas dijeli od trećeg izdanja najvećeg festivala gaming industrije u BiH, događaja koji se prepoznaje kao središte esporta u regiji.

28. oktobra Sportska dvorana Goran Čengić, Općina Novo Sarajevo bit će domaćin festivala, omogućavajući posjetiteljima da iskuse energiju gaminga u ritmu našeg grada.

Ove godine, organizatori festivala, Orior Media LLC sa partnerima “Udruženje Centar za razvoj za promociju novih tehnologija i esporta Arena” su odlučili da podignu

ljestvicu još više. Sarajevo Loading Festival postaje regionalan gaming event! Vaši omiljeni influenceri i YouTuberi dolaze u naš grad.

Također, ovogodišnji festival će obilježiti šesta sezona Business gaming lige.

To nije sve – festival će se fokusirati i na temu umjetne inteligencije, predstavljajući AI ambasadora, novu figuru u digitalnom svijetu koja koristi AI tehnologiju za kreiranje sadržaja.

Festival će ugostiti vaše omiljene ličnosti – Namik Nuni Đulić, Marko Kofs, Viktor BloodMaster – koji će kao ambasadori događaja donijeti izvandrednu zabavu.

Sarajevo Loading Festival je mjesto susreta za najbolje esport takmičare i preko 30 influensera iz naše regije. Pripremite se za uzbudljiva takmičenja, susret sa najistaknutijim imenima u esportu i još mnogo toga!

Uz sve to, posjetitelji će imati priliku da se zabave u Casual gaming zoni, gdje će moći isprobati svoje omiljene igre.

Podsjećamo vas da su karte za Sarajevo Loading Festival zvanično u prodaji!

Kartu možete kupiti na https://kupikartu.ba

Svim kupcima pruža se prilika da iskoriste dodatne nivoe pristupa i ekskluzivne nagrade kroz nabavku VIP karata. Za najmlađe, djecu do 4 godina starosti, ulaz je besplatan.

Članovi “Porodice tri plus” mogu ostvariti popust od 20% pri kupovini karata.

Za više informacija o samom događaju, posjetite https://loadingfest.ba/ ili zvanične Facebook i Instagram profile festivala, a možete nas kontaktirati i putem E-maila[email protected].

Za sve koji ne stignu osigurati svoju kartu online, karte će biti dostupne na licu mjesta tokom festivala.

Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu!

IZVORmreza-mira.net
Prethodni članakProjekt “Bolnica za plišane igračke” započeo u vrtiću “Mašnica”
Naredni članakVodič za poduzetnice: kreiraj produktivni dnevni raspored u 5 jednostavnih koraka