Naslovnica Travel & Gastro Sajam gastronomije i turizma “OKUSI HERCEGOVINU” 7. i 8. maja u Blagaju

Sajam gastronomije i turizma “OKUSI HERCEGOVINU” 7. i 8. maja u Blagaju

Događaj Okusi Hercegovinu, ima za cilj okupiti proizvođače i ponuđače smještaja, a sve radi zajedničkog umrežavanja i dijeljenja iskustava, te širenja ponude i asortimana u poslovanju. Pojedini izlagači će imati priliku po prvi put da se predstave javnosti, te pregovaraju sa potencijalnim partnerima i distributerima.
Pored izlagačkog dijela, na događaju će biti organizovane i panel diskusije sa temama: marketing i prodaja u turizmu i gastronomiji, komunikacija uslužnih djelatnika, kako kombinirati ponude koje sadrže turizam i gastronomiju, finansiranje projekata,sigurnost hrane.
Nakon panel diskusije na sajmu će biti organizovan i muzički i zabavni program kulturno umjetničkih društava i pjevačkih skupina iz Hercegovine.
Ovim sajmom želimo, ne samo promovisati ljepote naše zemlje i gastronomsku ponudu, već želimo da svim posjetiocima budemo prvenstveno dobri domaćini, te i da napravimo događaj koji će iz godine u godinu rasti i privlačiti posjetioce iz cijelog regiona.

Za više informacija o događaju, posjetite i naše društvene mreže: FB Okusi Hercegovinu i IG.

Prethodni članakPomozi.ba u prvom kvartalu 2022. godine donirala 1,2 miliona KM za liječenja oboljelih bh. građana
Naredni članakRazvoj poslovnih ideja, zabava i nagradni fond od 5.000,00 KM razlozi za prijavu na Startup Weekend Mostar