Naslovnica Preporučujemo Radionica zelenog preduzetništva za mlade

Radionica zelenog preduzetništva za mlade

Zanima te kako spojiti zaštitu okoliša i biznis? CENER 21 donosi odgovor na ova pitanja!
Sedmica cirkularne ekonomije Zapadnog Balkana je ponovo tu! I ove godine, od 22. do 26. maja pod sloganom “Partnerstvom do cirkularnosti” istovremene će se odvijati aktivnosti u nekoliko zemalja Zapadnog Balkana, među kojima je i Bosna i Hercegovina.
CENER 21, kao dio LogEx zajednice, organizuje dvodnevnu interaktivnu radionicu zelenog preduzetništva za mlade.
Opći cilj radionice je izgradnja kapaciteta mladih u Bosni i Hercegovini za pokretanje zelenih biznisa i jačanje poduzetničkog duha kroz edukaciju o razvoju biznis plana i promociji poslovanja zasnovanog na cirkularnoj ekonomiji. Edukaciju na ovu temu držat će preduzetnica Amela Iskrić Hadžić, osnivačica biznisa iz oblasti arhitektonskog projektovanja Vista Design.


U okviru radionice, mladi će imati priliku da pokažu svoju inovativnost na takmičenju u najboljem zelenom biznis planu! Za najkreativnije spremili smo nagrade, a svi učesnici će dobiti certifikat o učešću. Radionica je namijenjena mladima (18-30) iz BiH, a za učesnike je obezbijeđen smještaj u jednokrevetnim sobama na bazi punog pansiona u hotelu Bank u Kiseljaku, kao i refundacija troškova prevoza.
Prijava na radionicu se vrši popunjavanjem upitnika na sljedećem linku.

Prethodni članakPD Planine i Pomozi.ba pozivaju na humaniTURU
Naredni članakLjubuški outdoor festival 2023: Još pet dana za prijave