Naslovnica Zdrav život Radionica intuitivnog pokreta

Radionica intuitivnog pokreta

Slobodni intuitivni pokret je jedna od rijetkih aktivnosti tokom koje se tijelo, um i duša sjedinjuju u harmoniji. Plesom bez forme i koreografije, pod vođstvom instruktorke, oslobađate se napetosti, bistrite um i uspostavljate psiho-fizičku ravnotežu. Tema radionice ovaj put je “Iskra”. Ovo proljeće nas malo poljulalo, ko zna moguće i nebeske konstalacije, možda prolazimo kroz teške trenutke, ta iskra nam je dovoljna da nam se svjetlo ponovo javi. Da osvjetlimo dio sebe koji sad u ovom trenutku ne vidimo a, tu je cijelo vrijeme. Daćemo koliko možemo, posegnućemo koliko uspijemo, ali dovoljno da je osjetimo.

Istraživaćemo impuls koji nam treba da bismo ga bolje osjetili. Dozvoljavamo da se stvari odvijaju iz srca. Pratimo srce i sopstveni ritam, trudimo se da osjetimo svoje tijelo, prepoznajemo emotivne blokade i uz svjesni pokret „isplešemo“ sve ono što nas opterećuje – stres, umor, tugu, dosadu, bijes ili zbunjenost. Kad skinemo te slojeve energija u tijelu će osjetno skočiti. Ako vas nešto nervira, trigira, ako prolazite neku situaciju, kroz pokret, puštanjem glasa, i praćenjem ritma imate priliku da to sve i propustite.

Dozvoli sebi taj izražaj i vidi razliku.

Radionica je otvorena za sve zainteresovane – bez obzira na uzrast, fizičku kondiciju ili plesno iskustvo. Što nas je više to bolje. Muškarci i vi ste dobrodošli.

Ponesite flašicu sa vodom i udobnu, slojevitu odjeću u kojoj možete nesmetano da se krećete. Najljepše je kada su stopala bosa, ali ukoliko vam nije prijatno možete plesati i u neklizajućim čarapama ili nekoj laganoj obući tankog đona.

Kada i gdje?

Radionica će biti organizovana u subotu, 06.05. od 17:00 časova u plesnom klubu “Aster”

Vrijeme trajanja 2.5h

Cijena je 30km

Prijave na e mail [email protected]

Napomena: radionicu je moguće platiti preko računa u cijelom iznosu ili na licu mjesta. Ako iz nekog razloga ne budete mogli prisustvovati, a prijavili ste se, bilo bi u redu da otkažete bar dva dana ranije kako bi eventualno ustupili mjesto nekom drugom. Dan ranijeg otkazivanja plaća se 50% na dan održavanja 100% od ukupne cijene.

IZVORNataša Radanović FB
Prethodni članakEkopak reciklirao blizu 15.000 tona ambalažnog otpada
Naredni članakURBAN AGRI FEST