Naslovnica Zdrav život Radionica intuitivnog pokreta Alegria

Radionica intuitivnog pokreta Alegria

lobodni intuitivni pokret je jedna od rijetkih aktivnosti tokom koje se tijelo, um i duša sjedinjuju u harmoniji. Plesom bez forme i koreografije, pod vođstvom instruktorke, oslobađate se napetosti, bistrite um i uspostavljate psiho-fizičku ravnotežu. Tema radionice ovaj put je “Alegria” (ili radost). Pokušaćemo otkriti dio sebe koji može da je propusti, osjeti. To znači da ćemo istraživati impuls koji nam treba da bismo ga bolje osjetili. Dozvoljavamo da se stvari odvijaju iz srca. Pratimo srce i sopstveni ritam, trudimo se da osjetimo svoje tijelo, prepoznajemo emotivne blokade i uz svjesni pokret „isplešemo“ sve ono što nas opterećuje – stres, umor, tugu, dosadu, bijes ili zbunjenost. Kad skinemo te slojeve radost će prirodno doći i energija u tijelu će osjetno skočiti.

Ako vas nešto nervira, trigira, ako prolazite neku situaciju, kroz pokret, puštanjem glasa, i praćenjem ritma imate priliku da to sve i propustite.

Radionica je otvorena za sve zainteresovane – bez obzira na uzrast, fizičku kondiciju ili plesno iskustvo. Što nas je više to bolje. Muškarci i vi ste dobrodošli.

Ponesite flašicu sa vodom i udobnu, slojevitu odjeću u kojoj možete nesmetano da se krećete. Najljepše je kada su stopala bosa, ali ukoliko vam nije prijatno možete plesati i u neklizajućim čarapama ili nekoj laganoj obući tankog đona.

Kada i gdje?

Radionica će biti organizovana u nedelju, 22.01.23’ od 12.00 časova u @studiomove.ba (Marka Marulića 2, Sarajevo) i trajaće 2.5h

Cijena je 30km

Prijave putem FB profila instruktorice Nataše Radanović ili na e mail [email protected]

Napomena: radionicu je moguće platiti preko računa u cijelom iznosu ili na licu mjesta. Ako iz nekog razloga ne budete mogli prisustvovati,a prijavili ste se, bilo bi u redu da otkažete bar dva dana ranije kako bi eventualno ustupili mjesto nekom drugom. Dan ranijeg otkazivanja plaća se 50% na dan održavanja 100% od ukupne cijene.

Prethodni članakKad se putovanja pretvore u ljubav: Selmina Popović
Naredni članakInfo sesija: Pokretanje novog biznisa – prijavljivanje radnika