Naslovnica Stroga pozitiva Radio Kameleon nastavlja sa pozitivnim pričama: Došlo je vrijeme mladih!

Radio Kameleon nastavlja sa pozitivnim pričama: Došlo je vrijeme mladih!

BIGBANG 2022 #herojigeneracije je platforma koja prepoznaje nove lidere među mladima, predstavlja i ističe inspirativne zvijezde iz naše sredine.

Predhodne dvije godine smo u Tuzlanskom kantonu predstavili i nagradili preko 200 inspirativnih, uspješnih mladih ljudi. Sve te pozitivne priče smo svakodnevno pričali kroz Kameleon medijsku platformu (Radio, Web, Socijalne mreže).

BIGBANG STIŽE I U SARAJEVO!!!

Pored Tuzle, ove godine BigBang platforma seli se i u Sarajevo. Aktivista si ili možda inovator ili čak sportista? Ostvario si uspjehe u svom polju djelovanja? ili poznaješ takvu osobu? Odmah se prijavi ili prijavi nekoga na BigBang 2022 KS.

Pozivamo Vas da zajedno napravimo iskorak u podstreku i djelovanju mladih u Kantonu Sarajevo.

KAKO SE PRIJAVITI???

Prijave se vrše putem online forme na web stranici www.bigbang.kameleon.ba/prijave a sve što je potrebno jeste da ispunite prijavni obrazac, nakon čega ulazite u nominaciju za odabir ovogodišnjih kandidata za BigBang priznanje.

Kategorije u koje se možete prijaviti ili prijaviti nekoga su: Ekologija, Građanski aktivizam, Inovacije, Sport, Muzika, Umjetnost i kultura, Mediji i medijski uticaj, Evropski put, Poduzetništvo i startup, Nauka i obrazovanje. 

Kao što je navedeno na svim dosadašnjim radionicama koje je organizovao Radio Kameleon, BigBang nije takmičenje nego način promocije uspješnih mladih ljudi i uspješnih priča na području Kantona Sarajevo.

IZVORRadio Kameleon
Prethodni članakŽIVOT JE U PITANJU: Počele prijave za besplatne preventivne preglede u Kantonu Sarajevo
Naredni članakPoziv poduzetnicama i ženama koje žele pokrenuti biznis: Prijavite se u Poduzetnica PLUS biznis klub