Naslovnica Biznis kutak Putem Korpa aplikacije namirnice iz Amko komerca na vašim vratima

Putem Korpa aplikacije namirnice iz Amko komerca na vašim vratima

Od sada putem Korpa aplikacije namirnice iz Amko komerca na vašim vratima za manje od sat vremena

Svi kupci mogu jednostavno i brzo naručiti željene proizvode, a dostava im stiže na kućnu adresu za manje od sat vremena.

“Prateći trendove modernog načina kupovine, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba. Ubrzanjem stila života raste potreba za štednjom vremena, a digitalizacijom kupovine i poslovanja kupci naručene proizvode mogu dobiti u kratkom roku nakon narudžbe. Saradnja sa Korpa.ba je nadogradnja usluge online načina kupovine koju je Amko komerc uveo 2020. godine, a sve u cilju da kupcima omogućimo da jednim klikom poruče sve što im je potrebno”, istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Putem Korpa servisa za brzu dostavu na vrata, kupcima sa područja grada Sarajeva omogućena je online narudžba i beskontaktna dostava iz 12 Amkovih maloprodajnih objekata za više od 1.700 proizvoda iz asortimana: prehrane, kozmetike, hemije i ostalih kućnih potrepština.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice.

Na savremen i jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova.

Korpa i Amko dostavljaju na vaša vrata!

Prethodni članakSarajevo ove godine domaćin Juniorske balkanske matematičke olimpijade
Naredni članakLejla Motoruga: Vruć hljeb