Naslovnica Zdrav život Prvi B2B Trail krajem maja na Trebeviću

Prvi B2B Trail krajem maja na Trebeviću

Planinarsko društvo Skakavac i portal B2Btrail.run organizuju prvi B2B Trail u BiH koji će se održati na području Zaštićenog pejzaža „Trebević“ 28.05.2022. godine. Ova trka dužine 5.5 kilometara je namijenjena kompanijama i njihovim zaposlenicima te svim ostalim pravnim licima kojima će pružiti odlično druženje i team building u čistoj prirodi.

Prijave za prvi B2B Trail su otvorene do 16.05.2022. godine. Za ranu prijavu, koja je otvorena do 10.05.2022. godine učesnici dobijaju popust je 15% na cijene paketa. Prijave se vrše putem portala B2Btrail.run
Svaka kompanija imenuje svog Kapitena ekipe koji će preuzeti prijavu za cjelokupni trkački tim kompanije (kojeg čine minimalno tri zaposlenika) i biti kontakt osoba za komunikaciju s organizacijskim odborom B2B Trail trke. Prijaviti se mogu minimalno tri osobe iz jednog pravnog subjekta sa područja Bosne i Hercegovine. Za najbolju ekipu će biti proglašena ekipa sa najmanjim ukupnim zbrojem prolaznih vremena troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija.  Uplatom startnine, učesnici osiguravaju detaljne instrukcije, startni broj, osiguranje GSS-a na terenu, brendirane dresove kao i finišersku medalju za one koji trku završe u zadanom vremenskom okviru, te bogato osvježenje i zabavu na After Trail Run Party. Najbolje plasirani timovi dobijaju posebna priznanja i nagrade.

Prvi B2B Trail očekuje prijave i velikog broj početnika i osoba koji se ne bave rekreativno sportom, te onih koji se do sada nikad nisu susreli s natjecateljskim oblikom planinarenja, hodanja ili trčanja. Koncept B2B Traila je pažljivo odabran, a staza od 5.5 km je prilagođena za sve. Bez obzira na kondiciju i iskusto takmičara, trail je vrsta trke u kojoj se 80% staze prehoda, tako da vam niko neće zamjeriti da je i u potpunosti prehodate. Ova lako trčljiva staza će omogućiti iskusnijim trkačima da postignu što bolji rezultat i da brane boje svoje kompanije. Zaštićeni pejzaž Trebević je zbog svoje blizine, dostupnosti i impresivne prirode pravo mjesto za jednodevno poslovno druženje zaposlenika, koje će ostati zapamćeno kao najbolji team building.

Planinarsko društvo Skakavac već šest godina organizuje broje trail trke, kroz koje je prošlo hiljade učesnika. Slijedeći svoju viziju, PD Skakavac nastoji pružiti iskustvo uživanja u putdoor aktivnositma što vežem broju građana, te je zbog toga i pokrenulo organizaciju ovog specijaliziranog događaja za poslovnu zajednicu u saradnji sa portalom B2Btrail.run.

Partneri događaja su JP Sarajevo d.o.o. i Kantonalna javna ustanova za zaštićena prirodna područja, a medijski pokrovitelji portal radiosarajevo.ba i RSG MEDIA (RSG radio, Radio MIX i Antena Sarajevo).

Prethodni članakDrive in kino i besplatna projekcija kultnog filma Valter brani Sarajevo
Naredni članakPharma Maac se ove godine vraća sa projektom “Prva dijabetološka ordinacija na točkovima”