Naslovnica Biznis kutak PRVA E-COMMERCE AKADEMIJA U BIH

PRVA E-COMMERCE AKADEMIJA U BIH

Želite naučiti kako uspješno plasirati proizvod i postati vješti online trgovac? Zanimate se za e-tržište? Poduzetnik ste ili to imate namjeru postati? Onda imamo pravu stvar za Vas! Iskoristi priliku i postani polaznik prve "E-commerce Akademije" u Bosni i Hercegovini.

KO SU ORGANIZATORI I ZAŠTO E-COMMERCE AKADEMIJA?
„E-commerce Akademija“ je projekat koji realizira Asocijacija za internet trgovinu „eComm“ u BiH. Koncept projekta je razvijen uz podršku Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers, a partner Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH omogućava pohađanje Akademije za mala i srednja preduzeća.

MarketMakers projekat Vlade Švicarske od 2012 godine podržava razvoj IT sektora u BiH i u domenu digitalizacije po prvi put kroz eComm Asocijaciju uvezuje ključne dioničare na tržištu e-trgovine kako bi kroz zajedničko djelovanje podržavali razvoj novih visokokvalitetnih e-trgovina, educirali prodavače i kupce o e-trgovini, učinili internetsku kupnju sigurnijom u skladu s povratnim informacijama potrošača, i smanjili prepreke za učestvovanje u e-trgovini mikro, malim i srednjim preduzećima nudeći im informacije i odgovarajuća rješenja.

KADA DA APLICIRAM I ŠTA TIME DOBIJAM?!
„E-commerce Akademija“ za poduzetnike počinje u oktobru, a osim edukacije o e-trgovini, najbolji polaznici će imati priliku da pohađaju mentorski program kod istaknutih stručnjaka iz Bosne i Hercegovine i regije.

Program „E-commerce Akademije“ trajaće do kraja decembra, kada će svim polaznicima biti dodijeljeni certifikati.

Prva generacija polaznika dobija:

– 40 sati edukacije, kroz predavanja istaknutih stručnjaka iz BiH i regiona;
– Mentorski program i praktičnu primjenu znanja;
– Vještine iz oblasti online prodaje ali i kupovine;
– „Male tajne“ uspješnih online trgovaca i lidera na e-tržištu!

Prijave za „E-commerce Akademiju“ su otvorene do 14.oktobra 2022., a sve dodatne informacije o uslovima i načinu prijave potražite na web stranici E-commerce asocijacije.

IZVORe-commerce.ba
Prethodni članakKako mozak može regulisati količinu masnog tkiva u organizmu?
Naredni članakPoučna priča: Kako se nositi sa bolom