Naslovnica Istaknuto Promocija knjige “Volim te, rekla je sebi” autorice Lejle Motoruga u Tuzli...

Promocija knjige “Volim te, rekla je sebi” autorice Lejle Motoruga u Tuzli 15.jula

Bosanski kulturni centar u Tuzli i Bosanska medijska grupa organizuju promociju knjige "Volim te, rekla je sebi" autorice Lejle Motoruga čije tekstove možete čitati na našem portalu svakog petka. Promocija će se održati u petak, 15.07.2022.godine u 19:00 u BKC-u Tuzla.

Roman “Volim te, rekla je sebi” natjerat će vas da dublje razmislite o svom životu, potaći će vas da se borite za svoje snove. Većina ljudi živi dan za danom, nesvjesna jedinog vremena koje zapravo ima, a to je sadašnji trenutak. Slušate li svoj unutrašnji glas? Mnogi taj glas ignorišu iako je on toliko jak da bi ga svako od nas mogao čuti. Samo treba znati slušati. Sevgi je nakon mnogo godina odlučila da živi u skladu s onim što joj srce šapuće. Odlučila je da se bori za svoje snove i da zavoli život. Ali baš kada je došla do tačke da živi život punim plućima, život joj priređuje veliki izazov. Dobija dijagnozu da boluje od leukemije. Počinje nova borba.

Lejla Motoruga rođena je 27. 5. 1985. godine u Sarajevu. U rodnom gradu završila je Fakultet političkih nauka i stekla zvanje diplomiranog žurnaliste. Ovaj roman je njen prvijenac. Nastao je u doba kada je svijet suočen s bolešću COVID-19. Lejla je velika sanjarka i blogerica. Svoje tekstove objavljuje na Facebooku, na svojoj stranici “Pisane riječi” i portalu Savjetnici. Trenutno piše novi roman: “Zapisano u dnevniku”.

Prethodni članakKrajem avgusta u Gradačcu 49. Sajam šljive
Naredni članak3,1 milion KM za investicije u digitalnu transformaciju preduzeća u sektoru poljoprivrede