Naslovnica Preporučujemo Promocija knjige „Pričao mi Dasa sa Vrbasa“ Željka Šmulje 23.11.2022. u Sarajevu

Promocija knjige „Pričao mi Dasa sa Vrbasa“ Željka Šmulje 23.11.2022. u Sarajevu

Ovaj događaj nije samo promocija knjige, nego je i razgovor sa ljudima koji su preokrenuli svoj život i koji žive svoje snove. Učinite nešto izuzetno za sebe, dođite na ovaj događaj 23.11.2022. u restoran „Bob Exclusive“ koji počinje u 18:30

Željko Šmulja, uspješni poduzetnik iz Banja Luke, motivacijski govornik, life coach, autor više knjiga, skripti i video materijala iz oblasti ličnog rasta, transformacije svijesti, duhovnosti i komunikacije.

Njegove knjige i seminari se temelje na ličnom iskustvu prevazilaženja vlastitih prepreka, gdje je kao odličan đak i uzoran omladinac u jednom trenutku bio prepušten ulici i bio primoran da pored formalnog obrazovanja, završi i tu najtežu životnu školu.

Osim toga već nekoliko godina vodi on line program “100 dana TRANSFORMACIJE” u kojima svakodnevno dijeli praktične savjete i strategije ali na poseban način, postavljanjem pitanja, gdje uspijeva pojedinca “prodrmati” i inspirisati za poduži razgovor sa samim sobom.

Predavač, govornik, savjetnik, biznismen koji se deset godina bavi ili kako on kaže “živi” jogu i molitvu i smatra da su sve te stvari neodvojive jedna od druge. Autor preko 500 videa na youtube iz oblasti lične transformacije, motivacije, osobnog rasta, ljudskih odnosa i duhovnosti.

Knjiga „Pričao mi DASA SA VRBASA“ govori o našem ogromnom unutrašnjem potencijalu koji uglavnom u ovom užurbanom životu trošimo na pogrešne stvari a najmanje onako kako bi željeli. Svi mi dobro znamo šta bi željeli ali se većina boji sama sebi to priznati. Također knjiga govori o tome kako se iz patnje i kukanja pomjerimo u akciju.

Umjesto da čekamo da se stvari “poslože” i da pobijedimo sami sebe po ko zna koji put, mi možemo odmah početi živjeti ispunjen i sretan život zajedno sa svim problemima, izazovima, strahovima iz prošlosti, povrijeđenim osjećajima… Knjiga će nas naučiti kako prihvatiti nepromjenjivo, kako sve svoje resurse 111% aktivirati na ono što možemo promjeniti i kako biti dovoljno mudar da razaznamo razliku između ovo dvoje.

Ako očekujete čarobnu pilulu i da vas nakon čitanja život “krene” sam od sebe, to se neće dogoditi ali ako ste spremni staviti sebe ispred sebe i otvoreno i iskreno odgovoriti na pitanja koja su u knjizi imate velike šanse da vaš život više nikad ne bude onaj stari.

Prethodni članakSasvim obična priča o neobičnoj Darkwood pizzeriji u samom centru Tuzle
Naredni članakLejla Motoruga: Sutra će svanuti novi dan