Naslovnica Zdrav život Proljetni detox- očisti tijelo, dušu, um i svoj ormar

Proljetni detox- očisti tijelo, dušu, um i svoj ormar

Osjeti se da nam je proljeće ubrzo tu. Međutim, mi se još uvijek budimo iz zimskog sna, teže ustajemo iz kreveta i najradije. Ako je tako kod tebe, nisi jedina.

Svi prolazimo kroz intenzivnu tranziciju, naročito iz zime u proljeće, te nam je svima potrebno rebalansiranje. Tijela su nam nakupljena viškom kojeg je potrebno otpustiti. Um nam je preokupljen i potrebno je da se raščisti, isto kao i prostor u kome boravimo. A duša – duši je potrebno malo više radosti i sreće, zadovoljstva i užitka.

Zato vas pozivamo u subotu, 18.marta, u prostorijama Bistro Zdravo na ‘Proljetni detox’ od 10 do 16h.

Na eventu vas očekuje bazar KAUR odjeće gdje ćete imati poseban popust na sve naše kolekcije do sada.

Presložite svoj ormar, odvojite ono što već neko vrijeme ne nosite, sa namjerom da obradujete nekoga kome je potrebno. Donesite odjeću u naš donacijski kutak za žene i djecu iz Sigurne kuće Sarajevo.

Tokom dana očekuju vas i dvije radionice u prostorijama Košnice.

Kako bismo svoje tijelo pokrenuli tu je ‘Yoga chill’ od 10 do 11h gdje ćemo raditi lagani jutarnji Vinyasa flow čas. Poslije yoge ostanite sa nama na jutarnjoj kafi u Bistro Zdravo.

Sa nama je i naša draga Asja Sirbubalo, mag.nitricionizma aka Mrvice Zdravlja koja će održati predavanje ‘Detox i ishrana’ od 13 do 14h.
Otkrijte koje namirnice je nabolje konzumirati tokom ove sezone i kako možemo ishranom svom organizmu pomoći u prirodnoj detoksikaciji.

Radionice su besplatne uz obaveznu prijavu na mail [email protected]

Na radionicama možete donirati novčana sredstva koja će također ići za žene i djecu Sigurne kuće Sarajevo.

Bistro Zdravo će za vas taj dan spremiti ukusne detox smoothies sa posebnim popustom kao i njihova famozna humus salata.

Pročistite svoj unutrašnji i vanjski prostor, oslobodite sebe i dođite da se družimo i zajedno uživamo i radujemo, a pri tome i nekog drugog usrećimo.

Mi vam se radujemo!

Prethodni članakŠtrebaj.ba: Prva digitalna edukativna platforma u BiH
Naredni članakPrilika za bh. startupe: Slovenska kompanija pruža pristup investicijama od 100 mil. eura