Naslovnica Travel & Gastro Prijavite se na sajam gastronomije i turizma “Okusi Hercegovinu”

Prijavite se na sajam gastronomije i turizma “Okusi Hercegovinu”

Sajam OKUSI HERCEGOVINU i „MAMA Media d.o.o.“ kao organizator, pozivaju zainteresovane da u terminu od 08. do 09. jula 2023. g. učestvuju na manifestaciji SAJAM GASTRONOMIJE I TURIZMA „OKUSI HERCEGOVINU“

Ovogodišnji sajam se održava u galerijama Doma Herceg Stjepana Kosače.
OKUSI HERCEGOVINU  je mjesto promocije i plasmana vaših  proizvoda i usluga, uvezivanja sa distributerima i dobavljačima i direktna komunikacija sa kupcima, ovo je i prilika da vaši proizvodi, ako već nisu budu na policama marketa i restorana/hotela. Ovo je prilika da svoju kompaniju predstavite u najboljem mogućem izdanju i pružite posjetiocima osjećaj povjerenja i užitka rada sa vašom kompanijom.

Za posjetitelje će ovo biti idealna prilika da upoznaju asortiman vaše kompanije, da prisustvuju promocijama i radionicama, panel diskusiji, te budu dio sajma gastro i turističke ponude koju nudi Hercegovina. Također ovo je mjesto dobrog druženja uz najbolju hranu i degustacije pića sa područja Hercegovine. Ovdje ćete pronaći sve što jedna Hercegovina posjeduje i proizvodi.

Pored samog izlagačkog dijela imate priliku i učestvovati na kratkom treningu za promociju na društvenim mrežama, kao i panel diskusijama vezanih za marketing u turizmu, gastronomiji ali i kako kreirati ture koje sadrže i turizam i gastronomiju i kreiranje novih oblika turizma.

Agenda sajma i obrazac za prijavu su dostupni OVDJE.

IZVORkfbih.com
Prethodni članakLive Q&A razgovor: Sistemska porodična terapija – razumijevanje i primjena
Naredni članakU ZENICI ODRŽANE DO SADA NAJBROJNIJE SPORTSKE IGRE PARAPLEGIČARA