Naslovnica Biznis kutak Poziv za poslovno povezivanje s ino partnerima

Poziv za poslovno povezivanje s ino partnerima

VANJSKOTRGOVINSKA/SPOLJNOTRGOVINSKA KOMORA BOSNE I HERCEGOVINE

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine želi podržati izradu promotivnih on – line profila za kompanije iz svih sektora privrede Bosne i Hercegovine, s ciljem da u vrijeme pandemije budu iskorišteni svi alati za digitalno predstavljanje potencijala privrede.

On – line profili kompanija, koje žele da predstave svoje proizvode/usluge potencijalnim inostranim partnerima, bit će postavljeni na posebnoj podstranici engleske verzije web stranice Komore: www.komorabih.ba.

Primarni cilj je pripremiti on – line profile koji će predstaviti izvozne kompanije, njihove proizvode (brendove) i mogućnosti suradnje. Podstranica s profilima, koja će predstavljati potencijal bosanskohercegovačke privrede za suradnju s inostranim partnerima, bit će korištena kao on – line alat za promociju na značajnim međunarodnim sajmovima u inostranstvu, na poslovnim forumima i konferencijama, te distribuirana potencijalnim partnerima iz sektora, kao i na adrese diplomatsko – konzularnih predstavništva širom svijeta.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za ovaj vid promocije, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu, s ciljem ostvarivanja novih poslovnih kontakata, potrebno je da popune priloženi Formular na engleskom jeziku i dostave putem e-maila na adresu  [email protected] i/Ili [email protected].

Za dodatne informacije molimo da nam se obratite na naznačene kontakt podatke.

Kontakt podaci:

– gđa Nina Dabić; tel. 033/566-187, e-mail: [email protected] i

– gđa Eldina Begović; tel: 033/566-232, e-mail: [email protected]

Za više informacija posjetite: Vanjskotrgovinska komora BiH

IZVORVanjskotrgovinska komora BiH
Prethodni članak3 BITNE STVARI ZA MENADŽERE U COVID SITUACIJI
Naredni članakLG I NET-A-PORTER LANSIRAJU KOLEKCIJU ODRŽIVE GARDEROBE