Naslovnica Preporučujemo Poziv mladima koji imaju poslovne ideje da se prijave na Your Job...

Poziv mladima koji imaju poslovne ideje da se prijave na Your Job obuku Inkubator poslovnih ideja

Your Job projekt ima za cilj povećati mogućnosti zapošljavanja mladih u prekograničnom području Bosne i Hercegovine i Crne Gore

Projekt Your Job finansira Europska unija, a provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik.

25 mladih od 18 do 35 godina iz BiH i Crne Gore biti će odabrano za sudjelovanje na obuci “Inkubator poslovnih ideja” u Kolašinu (Crna Gora) od 8. do 10. 11. 2023.godine.

Troškove obuke i smještaja snosi organizator.

Prijave traju do 20. 10. 2023. godine do 16h na linku u Lonac.pro zajednici, a više detalja o javnom pozivu možeš pročitati ovdje. 

UVJETI I NAČIN SUDJELOVANJA

  • Pravo sudjelovanja imaju svi mladi od 18 do 35 godina iz programskog prekograničnog područja BiH-CG koji imaju poslovnu ideju ili registrovan start-up mlađi od 3 godine.
  • Po javnom pozivu bit će odabrano 25 sudionika i sudionica iz BiH i Crne Gore za obuku – inkubator poslovnih ideja (obuka i mentorstvo o ključnim elementima poslovnog dizajna/modeliranja).
  • Stručnjaci unutar Startup studija Fondacije Mozaik će pregledati/ocijeniti prijave i odabrati najbolje ideje za narednu fazu.
  • U narednoj fazi, najuspješnijim sudionicima i sudionicama će biti osigurana potpora za nabavku i održavanje osnovnih sredstava i opreme za rad u iznosu do 5.000 EUR. Tijekom obuke mladi će naučiti kako pripremiti poslovni plan, koji će kandidirati na takmičenju za financiranje. Skladno pravilima programa, svi uspješni prijavitelji ne mogu ostvariti mogućnosti direktne financijske potpore, nego će projektni partneri ugovoriti usluge/opremu/radove potrebne za pokretanja poslovanja.  

Prijavni obrazac potrebno je popuniti najkasnije do 20. 10. 2023. godine do 16h u lonac.pro zajednici. 

Kontakt osoba za BiH: Miroslav Valenta, Caritas BiH, voditelj projektaEmail: [email protected]
Telefon: + 387 63 690 464 

Prethodni članakAmko komerc u humanitarnoj kampanji “Podijeli ljubav”
Naredni članakTamo gdje ljubav počinje – Bunski kanali