Naslovnica Preporučujemo Posljedni dan za prijave na prvi Maker Faire u BiH

Posljedni dan za prijave na prvi Maker Faire u BiH

Sarajevo će 28. i 29. Maja ove godine imati priliku biti mjesto održavanja Maker Faire-a, jednog od najvećih svjetskih događaja koji slavi nauku, kreativnost i inovativnost. Sajam podijeljen u više zona, dovoljno velik da obuhvati radove svih mejkera spremnih da podijele svoj rad sa posjetiocima sajma.

Šta je Maker Faire?
Zovemo ga Najveći show na Zemlji – izložba je ovo izuma, kreativnosti i ljudske snalažljivosti, interesantna za cijelu porodicu. Maker Faire je okupljanje fascinantnih, znatiželjnih ljudi koji vole da prave stvari i koji rado prezentiraju svoj rad. Od inženjera, umjetnika, naučnika do startupa i firmi, Maker Faire je mjesto za sve mejkere koji žele da pokažu svoje hobije, eksperimente, projekte i svoja umijeća. Zavirite u budućnost i inspirišite se! Maker Faire se održava 28. i 29. maja u Domu Mladih i na platou Skenderija.

Pozivamo sve kreativce, inovatore i proizvođače da iskoriste mogućnost besplatne prijave i na taj način nam se pridruže 28. i 29. Maja u Domu Mladih i na platou Skenderija sa svojim kreacijama, proizvodima i inovacijama.

Prijaviti se možete na: Sarajevo Maker Faire.

Mejker ste? Volite da stvarate nešto kreativno, inovativno ili inspirativno? Imate zanimljiv projekat, proizvod ili eksperiment? Želite podijeliti svoje znanje sa drugima? Prijave su otvorene još danas.

Dođite, pokažite šta znate i zabavite se, jer obećavamo – ne postoji dosadan Maker Faire!

Prethodni članakURUČENA PRESTIŽNA PRIZNANJA “SARAJEVO BUSINESS BRIDGE AWARDS”
Naredni članakBIH JE NAJUZBUDLJIVIJA DESTINACIJA ZA POSJETITI, ALI I NAJBOLJA ADRESA ZA STRANE INVESTITORE