Naslovnica Biznis kutak POMOZI SVOM BIZNISU DA RASTE: Predstavi svoj biznis

POMOZI SVOM BIZNISU DA RASTE: Predstavi svoj biznis

Ukoliko želite da se prijavite i besplatno predstavite svoj biznis i ponudu, donosimo vam kratak vodič kako da se predstavite u nekoliko koraka.

Platforma Pravi lider je virtuelni prostor u vlasništvu MKF LIDER Sarajevo koji omogućava registrovanim članovima Platforme da u za to predviđene oglasne prostore u svoje ime i za svoj račun nude proizvode, usluge i mogućnost saradnje, a neregistrovanim posjetiocima i registrovanim članovima Platforme da ih pogledaju i uvezuju se sa ponuđačem. Također, Platforma nudi i mogućnosti pristupa Poslovnom imeniku registrovanih članova Platforme.

Pored mogućnosti objava ponuda i saradnje, ova Platforma nudi pregled informativnih i edukativnih sadržaja. Platforma Pravi lider nije prodavač niti zastupnik firmi koje nude svoje proizvode, usluge ili saradnju na platformi već omogućava poduzetnicima i poljoprivrednicima da promoviraju svoje proizvode i usluge, uvezuju se sa drugim učesnicima na tržištu, te se informišu i educiraju putem raznih opcija članstva na platformi. Registracija je veoma jednostavna. Prijavljujete se na PRIJAVA u desnom gornjem uglu, unesete svoje podatke, profilnu i glavnu fotografiju. Ukoliko nemate logotip, ostaje slika Pravi lider platforme.

Nakon odobrenja od strane administratora vaši podaci će biti vidljivi u Poslovnom imeniku, a vi možete dodati vašu ponudu za uslugu ili proizvod, te popuniti formu za saradnju koju će nakon odobrenja unijeti administrator. Klijenti MKF Lider mogu objaviti 5 ponuda dok ostali korisnici platforme mogu objaviti 1 ponudu. Za odobrenje više objava ili ukoliko imate pitanja obratite se na [email protected].

Na ovom LINKU možete vidjeti korake kako se registrovati na platformu PRAVI LIDER.

Prethodni članakJavni poziv za obrte/samostalne preduzetnike i preduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH
Naredni članakUdruženje Pomozi.ba otvorilo prvo javno kupatilo za ljude u potrebi u Sarajevu