Naslovnica Stroga pozitiva Poklon radionica za žene: Probudi svoje snove

Poklon radionica za žene: Probudi svoje snove

Jasmina Zukan, Integral development coach ženama poklanja radionicu koja se održava u srijedu, 10.03. sa početkom u 18h putem zoom aplikacije

Jer je proljeće. Doba buđenja. Jer je 8. mart. Dan neovisnosti i ženstvenosti.

Jer je mart. Mjesec kada sam se rodila. I kada sam se ponovo rodila kao mama. I kada sam se ponovo rodila autentična. Jer je Redžeb. Mjesec odluka da budemo više ono što jesmo. Jer je u srijedu Lejletul Miradž, noć kada se Poslanik salAllahu alejhi ve selem, uzdigao tamo gdje niko drugi nikad nije i noć kada se vizije spuštaju onima koji ih žele.

Jer sam zahvalna na jednom čudu koje mi se danas otvorilo, a mislila sam da je nemoguće. Jer volim. I volim što volim. I želim da vas obaspem ovom ljubavlju. Poklanjam vam ovu radionicu.

Želite li osjetiti šta to znači otvoriti srce i ući u stvarnost svojih najdubljih čežnji, ovdje i sad? Jeste li spremne napokon se poravnati sa onim što vam je najvažnije u životu i početi živjeti svoje vrijednosti? Hoćete li da naučite kako postavljati ciljeve koji su mogući i vrlo ostvarivi bez obzira šta se dešava i kako se život mijenja? I zaokružiti sve to ritualima koji su u skladu sa vašim bićem i samo vašim jedinstvenim načinima uživanja u životu, koji će vam učiniti trud na putu ostvarivanja svoje vizije čistom sočnom radošću? Ako vam je srce zatitralo i poskočilo uzviknuvši DA! Link je ovdje:https://us02web.zoom.us/j/87676596731…Srijeda 18-21h. Dođite 15 min ranije, spremite si miran prostor u kojem ste same i bez uznemiravanja, vodu/čaj za piće, papire i olovke za puno pisanja, i upalite kamere (one koje ne budu prisutne kamerom i neometano ću zamoliti da se isključe, jer je radionica iskustveni kolektivni prostor). Radujem vam se! Srce mi se upravo jooooš neopisivo proširilo. Ovo će biti nešto veliko i genijalno. Pff! Obavezno podijelite ovu informaciju i pozovite sve one sa kojima želite da podijelite ovo iskustvo!

Prethodni članakOdržan drugi Valter Trail – BH Telecom
Naredni članak“Sportisti za život“: Džeko, Teletović i Udruženje Pomozi.ba pomažu oboljelim bh. građanima