Naslovnica Stroga pozitiva Podržite kampanju “HIP HOP pomaže”

Podržite kampanju “HIP HOP pomaže”

„Hip hop pomaže“ naziv je koncerta koji će 15. decembra u sarajevskom Domu mladih okupiti poznata imena bosanskohercegovačke hip hop scene.

Cunami, Frenkie, Kontra, Indigo, Loš Sin, Black Beriz, Nešela, Arot & 13 Lashka, Katarza, Geko, Shtela, SMA, Liloslav, Dzin Ma, Ofiraga, Gastra Hightime, Fanril & Splek, Hanibal & Veca, Ryker, Fejzaklija, Oneli i KZL zajedno će napraviti hip hop noć za pamćenje, a sve sa ciljem da pomognu oboljelim ljudima u Bosni i Hercegovini.

Sav prihod od koncerta Frenkie i ekipa namijenili su Fondu za liječenja organizacije Pomozi.ba iz kojeg se svakodnevno uplaćuju sredstva teško oboljelim građanima, koji sami ne mogu finansirati liječenje.

Donacijske ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti u Udruženju Pomozi.ba ili putem web platforme www.pomoziba.org. Uplate se mogu izvršiti i putem računa Udruženja sa naznakom „hip hop pomaže“. Ulaznice se sa potvrdom o online uplati mogu preuzeti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića 8, svakim radnim danom od 8 do 17 h i subotom od 10 do 17 h. 

Nadamo se da će Dom mladih biti ispunjen do posljednjeg mjesta!

Prethodni članakLejla Motoruga: Šta bi bilo da je bilo?
Naredni članakPovodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom održana radionica “Perspektiva u rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom”