Naslovnica Preporučujemo Pink is the new black: Nova colour-changing Trendovska kolekcija by essence

Pink is the new black: Nova colour-changing Trendovska kolekcija by essence

Crna je uvijek u trendu, ali ponekad su nam potrebni šareni, ružičasti detalji kako bismo uljepšali svakodnevicu i stvorili jedinstvene privlačne poglede. Vrijeme je za promjenu boje! Zato nova essence Trendovksa kolekcija  ima moto* PINK is the new BLACK*  i sadrži osam kozmetičkih artikala s efektom mijenjanja boje! Crne teksture proizvoda za lice i usne reagiraju na pH-vrijednost i pretvaraju se u prekrasnu, individualnu nijansu ružičaste!

I alati kao što su kist za puder, spužvica za šminkanje, Click & Go naljepnice za nokte  također reagiraju na toplinu, mijenjajući boju u jarko ružičastu, a zatim natrag u crnu kada se ohlade. Trendovska kolekcija koja mijenja život sigurno će dodati zabavu i iznenađenja svakoj rutini ljepote!

colour-changing rumenilo

I da se vratim u crno? Nema šanse! Nakon nanošenja, crna formula ovog rumenila koje mijenja boju reagira s kožom i stvara nježno ljubičasto ružičasti završetak s prirodnim sjajem! Tekstura je kremasta, mekana i lako se blenda.

colour-changing balzam za lice & obraze

Crni dijamanti su zauvijek! Ovaj novi proizvod dva u jedan dolazi u dijamantnom izgledu i privlači poglede u svakom kozmetičkom koferu ili u pokretu. Crno-siva tekstura balzama za usne i obraze koji mijenja boju lako se nanosi zahvaljujući svom sferičnom obliku, ostavlja usne njegovanima, a obraze prirodno sjajnim. pH-reaktivni učinak pretvara crnu teksturu u suptilno ružičastu.

colour-changing boja za usne

Crna nijansa, ružičasti poljubac: nijansa za usne koja mijenja boju dolazi u super mekoj, kremastoj teksturi – u crno-sivoj boji. Ali ne brinite: čim formula dotakne vaše usne, boja se mijenja u elegantnu ružičastu. Za sjajni završetak s efektom iznenađenja!

colour-changing lip glow sjaj za usne

Vrijeme je sjaja s trenucima iznenađenja! Essence sjaj za usne koji mijenja boju ima poluprozirnu, pH-reaktivnu teksturu s finim, ružičastim svjetlucavim česticama. Kraj? Crni ruž nijansira usne u nježno ružičasto i stvara prirodan sjaj.

colour-changing kist za puder

Ovaj alat unosi raznolikost u vašu rutinu ljepote: crna mekana ručka kista za puder koji mijenja boju postaje ružičasta čim dođe u dodir s toplinom, a zatim ponovno postaje crna kada se ponovno ohladi. Izuzetno meke čekinje olakšavaju nanošenje i blendanje teksture pudera.

colour-changing makeup spužvica

Obavezna oprema koja mijenja boju: super meka spužvica Beauty Sponge savršeno nanosi i stapa kremaste i puderaste teksture. Kada dođe u dodir s toplinom, crna spužva magično postaje ružičasta – i opet u crnu, ovisno o temperaturi.     

colour-changing naljepnice za nokte

Vrijeme je za promjene: zato se naljepnice za nokte koje mijenjaju boju mijenjaju iz crne u ružičastu čim dođu u dodir s toplinom. Čim se ponovno ohlade, izgled je crn – ne možete dobiti više od toga! Samoljepljive naljepnice lako se nanose, a kombinacija nježnih cvjetnih i geometrijskih dezena stvara doista jedinstven izgled noktiju.

colour-changing click & go umjetni nokti s WOW efektom

Za nokte s WOW efektom: moderni umjetni nokti u različitim veličinama lako se postavljaju zahvaljujući unaprijed zalijepljenim jastučićima. Kad je hladno, nokti su glatko crni, no čim se zagriju, primjerice u toploj vodi ili na suncu, zasjaju u privlačnoj ružičastoj boji – i ovisno o temperaturi vraćaju se u svoju prvobitnu boju. To je promjena koju volimo!

IZVORzdraviportal.ba
Prethodni članakSedmi OREA Art Market 12.11. u Domu mladih Skenderija
Naredni članakErna Džinić: Budimo „Zajedno zdraviji“