Naslovnica Preporučujemo Personalizirani dječji posteri: Narančasta buba

Personalizirani dječji posteri: Narančasta buba

Još od davnina običaj je da se za vrijeme babina novorođenče daruje poklonima kako bi mu obitelj, rođaci i prijatelji iskazali dobrodošlicu na ovaj svijet. Sve bebe su posebne i upravo zato zaslužuju i posebne poklone, a jedan od njih pronaći ćete na Instagram profilu koju nosi naziv Narančasta buba. Tko se nalazi iza ovog kreativnog profila zanimljivog imena i kako je jedna profesorica svoju ljubav prema dizajnu pretvorila u personalizirane dječje postere pročitajte u nastavku.

Tko se nalazi iza profila Narančasta buba?
Narančasta buba je inženjer s kreativnom dušom.
Po struci sam magistra elektrotehnike, po zanimanju profesorica u srednjoj školi, a po izboru radoznali istraživač. Volim čitati, putovati, dizajnirati, spavati, volim sitnice, krumpir na sve načine, volim serije i filmove i veliki skincare lover.

Zašto baš “Narančasta buba”? Kako ste se odlučili za ovo ime?
Ime narančasta je bio logičan izbor s obzirom na to da sam dugogodišnja narančastokosa koja se s ovom bojom suživila do srži, postala je dio mog karaktera. Drugi dio imena mi je dodijelio moj suprug. Kada putujemo, a on vozi, na suvozačevom mjestu se umirim i uživam, pa i odspavam. Njemu taj trenutak izgledam kao neka mirna buba koju vozi.

Kako su izgledali Vaši počeci i sjećate li se prvog postera koji ste napravili?
Ono što radimo danas za sve buba prijatelje, radili smo puno prije samo za obitelj. Narančasta buba je nastala kada smo dizajnirali slatke postere za našu malu nećakinju Ruže. Ona je bila inspiracija da sve divne ideje podijelimo s ostalim malim bebama i velikim mališanima. Naš prvi poster napravljen je upravo za sobu male Ruže i to je bila duga, koju možete vidjeti i ovdje. Ta nam je duga jaaaaako posebna.

Što sve nalazi u Vašoj ponudi?
Naša buba ponuda je raznovrsna i unikatna za sva buba prijatelje. Na našim Instagram i Facebook stranicama možete vidjeti sve naše dizajne i radove. Personalizirano, prema vašim željama i prigodama, radimo postere u različitim dimenzijama i bojama okvira. Posebno nas raduju naše unikatne čestitke za sve vaše događaje. U našoj ponudi možete naći i pozivnice za vjenčanje, dječje rođendane, krštenja, djevojačke večeri…
Za sve naše knjigoljupce, kao što je i buba sama, dizajnirali smo pregršt bookmarka i to je proizvod koji vas dosta oduševljava. Zadnjih par tjedana, nakon godišnjega odmora, objavili smo i naš novi dizajn, a to je niz kartica za koje smo si dali dosta truda za realizaciju. Oni uključuju kartice po mjesecima za naše buba bebe, kartice emocija, kartice abecede, kartice brojeva, kontrastne kartice za razvoj beba… Za vas spremamo puno novih buba proizvoda. Pridajemo posebnu pažnju Montessori pedagogiji. Ako želite o tome znati više i bolje, pridružite nam se u našoj pustolovini!

Odakle crpite nove ideje?
Naše ideje su plod naših putovanja, istraživanja, lutanja po svim krajevima ovog svijeta, upoznavanja svih divnih duša i njihovih iskustava. Sve smo te upijene boje, oblike, visine, svjetlost, priče, okuse prenijeli na naše papire. Želimo da sve posebne trenutke uhvatimo u okvir. Također, kao višegodišnji pedagog, kroz naše proizvode želimo olakšati roditeljima, odgajateljima i onima koji sudjeluju u odgoju djece, u igri i učenju. Kod Narančaste bube ideja ne nedostaje, smo je pitanje jeste li vi, moji bubci, spremni za šarenilo mašte?

Kako ste zadovoljni suradnjom s kupcima?
Naši dragi buba kupci, tj. naši buba prijatelji su nam tako posebni i svakom od njih želimo dizajnirati i napraviti ono što traže s puno ljubavi, pažnje, posvećenosti. Najdraži dio nam je kada nježno reagiraju i oduševe se dizajnom napravljenim samo za njih. Jako se trudimo posvetiti se svakom kupcu kao da nam je prvi, s posebnim idejama, nježnošću i kreativnošću. Naš uspjeh je Vaš osmijeh.


Kako izgleda jedan Vaš dan?
Dan za Narančastu bubu počinje u razgovoru i molitvom sa suprugom, dalje uobičajenom jutarnjom skincare rutinom, doručkom, odlaskom na posao. Poslije posla pokušavamo provoditi vrijeme s obitelji, koliko to druge obaveze dozvole. Dio vremena u danu rezerviran je za dizajniranje i isporuku naručenih buba proizvoda. Večer je rezervirana za našu tjelovježbu. Ako imamo vremena, uvijek igramo društvene igre ili upotpunimo večer s filmom ili serijom. Dan završavamo uz knjigu, skincare rutinu, zahvalu za današnji dan i zagrljaje.

Tko je Vaša najveća podrška?
Moja najveća podrška je moj suprug i moja obitelj, posebno moja sestra, bez čijeg blagoslova ni jedna objava ne bude prikazana vama. Podršku mi daju i prijatelji koji su bili moji prvi kupci i pravi vjetar u leđa.

Vaš najdraži citat?
Najdraže citate bi nazvali motivacijskim citatima koje nas vode kroz neka životna razdoblja. Trenutna kartica koju čitamo više puta na dan je: “Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!”. Najveći mir donosi odluka i prihvaćanje da druge osobe i njihova mišljenja ne možemo i ne trebamo mijenjati. Mijenjat ćemo samo naše poglede i reakcije. Ako želimo da vidimo ljubav, onda volimo, ako želimo vidjeti nježnost onda grlimo, ako želimo dati dobar savjet onda slušajmo druge…

Koji su Vaši planovi, želje i ciljevi za budućnost?
Naši planovi za budućnost su jakooo svestrani. Uskoro pokrećemo svoj biznis u kojem će nam buba dizajn biti od velike pomoći, planiramo naša putovanja i obiteljska druženja. Ciljevi su nam da nam je svakodnevica ispunjena radošću, mirom i ljubavlju, a iz toga proizilaze svi dobri plodovi rada. Želje su nam okrenute prema vama, dragi buba prijatelji. Želimo da vas oduševljava naša kreativnost i posvećenost, da se uz nas osjećate posebno i virtualno zagrljeno. Mi dizajniramo za vas, jer jedino se ljubav dijeljenjem množi.

Pripremila: Samra Šakanović-Prgić

Prethodni članakObjavljen novi Javni poziv za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju
Naredni članakBesplatna škola astronomije u Američkom kutku Sarajevo