Naslovnica Istaknuto Otvorene prijave za 6. dm žensku utrku

Otvorene prijave za 6. dm žensku utrku

Sada već tradicionalna, 6. dm ženska utrka u BiH u organizaciji kompanije dmBiH na oduševljenje brojnih dama ove godine bit će održana u dva formata!

Nakon višegodišnje pauze sve zainteresovane učesnice 6. dm žensku utrku dužine 5 kilometara ponovo će moći istrčati zajedno 10.9. na Vilsonovom šetalištu. One koje pak budu spriječene biti tu, predviđenih 5 kilometara moći će istrčati u periodu od 4. do 10.9. bilo kada i bilo gdje. Prijave su otvorene od danas, a putem web stanice www.dm-zenskautrka.ba moguće se prijaviti do 4.8.2023. godine.

Od svake kotizacije 1 KM za projekte za unapređenje i očuvanje mentalnog zdravlja žena u BiH

Na naše i veliko zadovoljstvo brojnih ljubiteljica zdravog i aktivnog načina života od ove godine ponovo trčimo zajedno na Vilsonovom šetalištu, koje je još od organizacije 1. dm ženske utrke tradicionalno bilo mjesto održavanja. S ciljem jačanja zajedništva i veće promocije zdravih životnih navika zadržali smo i virtuelni format utrke, kako bismo svim damama širom BiH pružili mogućnost da sudjeluju u ovom događaju. Naše zajedništvo jačat ćemo i kroz podršku unaprjeđenju i očuvanju mentalnog zdravlja žena u BiH, jer se od svake kotizacije izdvaja 1 KM za projekte planirane u ovoj godini“, pojasnila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u.

Kotizacija za utrku iznosi 10 KM, a sve učesnice dobijaju dri fit majicu i ruksak koji sadrži proizvode dm-a i partnera. Sve učesnice koje se prijave za utrku na Vilsonovom šetalištu, učesničke majice i startne brojeve moći će preuzeti dva dana prije utrke, 8.9. i 9.9.2023, na dm registracijskom punktu u Sarajevu, u Vilsonovom šetalištu iza zgrade Historijskog muzeja.

One pak koje se odluče da svojih pet kilometara istrče na drugom mjestu, kotizaciju u iznosu od 10 KM plaćaju kupovinom startnog poklon paketa, od 4.9. do 10.9.2023. u dm prodavnici koju odaberu prilikom prijave.

Medalje i dm poklon kartice za 10 prvoplasiranih

Iako učesnice predviđenih 5 kilometara mogu i prošetati, za sve one koje odluče trčati i testirati takmičarski duh dm je osigurao vrijedne nagrade.

Prvih deset najbržih trkačica osvojit će medalje i bit će nagrađeno dm poklon karticama. Za pobjednicu 6. dm ženske utrke nagrada je dm poklon kartica u vrijednosti od 400 KM, za drugoplasiranu dm poklon kartica u vrijednosti od 300 KM,  dok je za treće najbolje vrijeme namijenjena poklon kartica u vrijednosti od 200 KM. Trkačicama koje se plasiraju od 4. do 10. mjesta bit će uručene dm poklon kartice u iznosu od 50 KM.

I za dame koje u utrci budu sudjelovale na lokaciji po volji dm je osigurao poklone. Naime sve one koje od 11.9. do 13.9.2023. na službenoj stanici utrke postave svoje fotografije u učesničkoj majici sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti jednu od 10 nagrada, koje će biti dodijeljene slučajnim odabirom.

After run zabava uz poklone i degustacije

Start 6. dm ženske utrke 10.9. u Vilsonovom šetalištu je u 10 sati, dok već od 11 slijedi after run zabava uz degustacije i poklone partnera: essence, Eveline, Garnier, Gloria, Gorsen, nextbike by TIER,  Sara, Violeta, Vitalia health food i Intersport. Najmlađi će se moći zabaviti u dječijem kutku, dok je za sve prisutne dm osigurao i besplatne dermatološke preglede.

Prethodni članakBesplatno online predavanje: Iscjeljivanje fetalnih trauma
Naredni članakPoziv bh. preduzetnicama za učešće u novom izdanju BizUP programa!