Naslovnica Preporučujemo Otvoren Herba Lab u Tuzli

Otvoren Herba Lab u Tuzli

Herba Lab prodavnica- koncept podrške domaćim proizvođačima

Ove sedmice otvorena je prva specijalizirana prodavnica kompanije OleaPharm brandirana pod nazivom HERBA Lab 1 na adresi Pozorišna 3 u Tuzli.

Prodavnica je specijalizirana za prodaju prirodne kozmetike, kozmetike sa posebnom namjenom, ljekovitih biljnih preparata, ulja, biljnih tinktura, zdrave hrane, prozvoda za aromaterapiju. Iz kompanije ističu da su u sektor maloprodaje ušli s namjerom da podrže kvalitetne domaće proizvođače navedenih kategorija proizvoda, naročito male lokalne obrte koji teško dolaze u priliku da plasiraju svoje proizvode na šire tržište Bosne i Hercegovine.

„Iz vlastitog iskustva znamo koji je značaj domaće proizvodnje ali i probleme sa kojima se susreću domaći proizvođači kada govorimo o plasmanu robe u Bosni i Hercegovini. Veliki je broj odličnih, kreativnih i kvalitetnih proizvoda koji se teško probijaju na nova tržišta jer nemaju dovoljno resursa, podrške ili znanja za progresivniju distribuciju. Kroz Herba Lab prodavnicu želimo pružiti priliku svima koji imaju kvalitetne proizvode, a žele ih plasirati na tržište Tuzlanskog kantona. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane proizvođače da nam se jave sa svojim ponudama i budu dio Herba Lab koncepta“ poručili su iz kompanije OleaPharm Tuzla.

Kompanija OleaPharm je domaći proizvođač kozmetike s posebnom namjenom, phytopharmaceutskih pripravaka i dodataka prehrani, a od ove godine ulaze i u sektor maloprodaje.

Više informacija o tome koje proizvode možete naći u Herba Lab shopu potražite na facebook stranici Herba Lab Tuzla.

Prethodni članakPomozi.ba: U prvih šest mjeseci donirano 1,6 miliona konvertibilnih maraka za liječenje građana
Naredni članakApi komora za jačanje imuniteta