Naslovnica Preporučujemo Otvoren FABRIKA CAFFEE SHOP

Otvoren FABRIKA CAFFEE SHOP

Od 06.06.2021. god u srcu Baščaršije (Sarači 32) svoja vrata otvorio je prvi FABRIKA COFFEE Shop Sarajevo koji ovaj put svim Sarajlijama donosi premium domaći brend kafe vrhunskog kvaliteta a koji je kreiran s ciljem da svim pravim kafeljupcima pruži istinsko uživanje u najboljoj kafi.

Određeni broj zvanica, medija i veoma dragih gostiju jučer je imao priliku da degustira prvi put domaću kafu na pijesku a među njima je prvi bio Abmasador Bugarske u Sarajevu gosp. Kolev Nikolay i njegova supruga. Naše drage Sarajlije su također jućer imali priliku da probaju i vrhunske espresso blendove kao i da ponesu svoju omiljenu kafu sa sobom »COFFE TO GO«.

Zvanice i poznate ličnosti su uživale u novim aromama kafe

Fabrika Coffee je novi brend na našem tržištu koji svakom segmentu procesa proizvodnje pristupa s jednakom pažnjom i posvećenošću. Osoblje je obučeno i u toku je s najnovijim trendovima iz ove oblasti, te u proizvodnji koristi savremenu tehnologiju kojom ispituju kvalitet kafe u svim segmentima proizvodnje, od zelenog zrna, pa sve do pržene kafe u vlastitoj COFFEE laboratoriji.

Sve naše Sarajlije od sada imaju priliku u Fabrika Coffe Shop-u  kupovati veliki broj različitih espresso kafa, domaće kafe, kafe TO GO, kao i drugih toplih napitaka poput tople čokolade i čajeva a za vaše mališane u našoj ponudi pronaći ćete i svježe hladno cijeđene voćne sokove.  

Svakako prva jutarnja stanica neka vam bude prvi Fabrika Coffee Shop u Sarajevu, u srcu Baščaršije na adresi Sarači 32!

Vaš FABRIKA COFFEE SHOP SARAJEVO! Potražite nas na FB stranici ili Instagramu

Prethodni članakSvjetski dan zaštite okoliša: Ekopak uveo Studentski dom Bjelave u sistem reciklaže
Naredni članakOdmori u BiH: Gdje na kratki odmor?