Naslovnica Biznis kutak Online diskusija: Može li tvoj biznis postati uspješna franšiza

Online diskusija: Može li tvoj biznis postati uspješna franšiza

Pitaš se šta je sve potrebno da bi jedan biznis otvorio franšizu? Možda planiraš startati novi biznis i pitaš se koje su prednosti ukoliko bi to bila franšiza nekog već izgrađenog brenda? Zanima te kako izgleda iskustvo davaoca franšize i primaca franšize iz prve ruke? Možda bi ti bilo zanimljivo da saznaš kako je otvoren prvi McDonald’s u BiH ili kako izgleda iskustvo malog biznisa koji upravo pokreće franšizu? Onda je ovo prava prilika za tebe!

INNOVATE Business Consulting & Marketing Agency i Infinity Capital Advisors, uz podršku Startup studija Fondacije Mozaik te pozivaju na učešće u online diskusiji „Zašto je kriza najbolji trenutak da pokreneš franšizu?” koja će se održati u srijedu 28. aprila u 18 sati.

Ako nam se pridružiš, obavezno učestvuj i u nagradnoj igri za besplatno mentorstvo koje će unaprijediti poslovanje tvog biznisa!
Ovo su samo neka od pitanja na koja ćeš dobiti odgovor ako nam se pridružiš za razgovor:
– Šta je franšiza, a šta lanac?
– Zašto je kriza baš dobar trenutak da pokreneš franšizu?
– Kako pripremiti svoj postojeći biznis da postane franšiza i kako razviti brend?
– Šta je potrebno da se napravi franšizni paket?
– Kako izgleda franšizno poslovanje u različitim poslovnim branšama?

KO ĆE NAM POMOĆI DA ODGOVORIMO NA OVA I DRUGA PITANJA?

◼️ Andrija Čolak, CEO, Surf'n'Fries. Sa Andrijom ćemo pričati o tome kako napraviti internacionalnu franšizu, šta davaoci franšize gledaju i očekuju od budućih primalaca franšize. Sigurno će te oduševiti priča o malom biznisu iz Rijeke (Hrvatska) koji je danas međunarodni brend.

◼️ Mehmed Pozderac, CEO, Berkut Asocijacija. Mehmed će podijeliti iskustvo otvaranja McDonald’s u Bosni i Hercegovini i šta je bilo sve potrebno napraviti da se dovede prvi restoranski brend u Sarajevo.

◼️ Selma Mezetović-Međić, vlasnica brenda Kašahana. Selma će govoriti o svom iskustvu vođenja malog biznisa iz Sarajeva koji se trenutno priprema za otvaranje prve franšize.

◼️ Bojana Vuković, CEO, BV franchise& business consulting. Bojana će ispričati kako se priprema franšizni paket, kakav je to proces, šta da očekujete, koliko drugo traje i otkriti male tajne koje dolaze iz velikog iskustva bavljenja ovim poslom.

◼️ Alma Mušić, CEO, INNOVATE Business Consulting & Marketing Agency. Alma će govoriti o tome kako pripremiti svoj biznis da bi mogao preći u franšizu i kako razviti snažan brend za franšizu.

◼️ Mahmuta-Maša Aganović, CEO, Infinity Capital Advisors. Maša će ti približiti iskustvo franšiziranja u hotelijerstvu i koje su poveznice sa svim drugim vrstama franšiza.

Za više informacija o ovom događaju kao i načinu prijave posjeti LONAC

IZVORlonac.pro
Prethodni članakSparkasse Banka: Podrška startupima i poduzetničkom duhu za oporavak bh. ekonomije
Naredni članakBudi Dobro bez granica