Naslovnica Stroga pozitiva Od danas u prodaji ulaznice za reprizu derbija između Želje i Sarajeva

Od danas u prodaji ulaznice za reprizu derbija između Želje i Sarajeva

Ulaznice za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“ koji će biti odigran na stadionu Grbavica 8. juna od danas su u prodaji!

Karte koštaju 5 KM, a sav prihod od prodaje ide u Fond „Sportisti za život“ kojeg su u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović. Iz ovog Fonda već je utrošeno više od 100.000 KM za potrebe liječenja oboljelih bh. građana.

Iz Udruženja Pomozi.ba još jednom pozivaju sve zainteresovane da svojim prisustvom na utakmici pomognu liječenje naših građana, ali i uživaju u potezima starih majstora, koji još imaju magije u svojim nogama.

Muharemović, Biščević, Pehlivanović, Gušo, Žerić, sa jedne strane, te Gogalić, Ferhatović, Granov, Uščuplić, Hošić, Dedić i ostali sa druge strane, obećavaju napetu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su svi oni, koji istrče na teren, ali i svi oni koji se pojave na tribinama, već pobjednici.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba i fan shopovima FK Željezničar i FK Sarajevo. Ljudi koji dolaze iz inostranstva ulaznice mogu kupiti putem Paypala – [email protected] sa naznakom „Remake derbi“. Fond za liječenja možete podržati i pozivom na telefonski broj 17021 kojim se doniraju 2 KM!

Igrači koji su prije 26 godina igrali za Željezničar i Sarajevo ponovo će istrčati na teren stadiona Grbavica 8. juna u 19:30 sati..

Prethodni članakSvjetski dan prava životinja – 05.juni
Naredni članakVlada Kantona Sarajevo: Besplatna vakcinacija i kastracija životinja