Naslovnica Preporučujemo National Ideathon

National Ideathon

Imaš ideju? Želiš da razviješ preduzetnički duh? Ili da svoju ideju sa papira pretvoriš u stvarnost?

Homework HUB organizuje lokalno takmičenje pod nazivom: National Ideathon Developing cross-sectoral cooperation for youth employability in the Western Balkans.

Pozivamo te da se prijaviš na takmičenje i u timu koji ti bude dodijeljen ili ga sam/a prijaviš uz pomoć mentora/ica svoju posovnu ideju prezentuješ i osvojiš vrijednu nagradu i učešće na regionalnom takmičenju.

Kada: 17 i 18. juni 2023. Prijavi se putem ovog linka: National Ideathon

Homework HUB je koordinator projekta za Bosnu i Hercegovinu, na lokalnom nivou, National Ideathon Developing cross-sectoral cooperation for youth employability in the Western Balkans, a čiji je glavni organizator MeOut Group iz Mađarske. Cilj projekta jeste razvijanje preduzetničkog duha među mladima na Zapadnom Balkanu, kreirajući nova radna mjesta i zaposlenja. U vezi s tim, 17. i 18. juna održat će se takmičenje na lokalnom nivou, a pobjednici će imati pravo učešće na regionalnom takmičenje planirano na jesen ove godine.

Prethodni članakOslobodite se ‘telefonske-anksioznosti’ uz Nokia XR21: Ultra-izdržljiv pametni telefon dizajniran za životne avanture
Naredni članakArt Market donosi ljeto u grad!